Mi legyen a kisfiam neve? 21 hetes kismama vagyok és nem tudok választani.
Úgysem csak a Te döntésed, gondolom van apja is a gyereknek, és ő is beleszól majd a dologba.
Gergő, Tamás, Marci,
Attól is függ szerintem milyen nevek vannak már a családban... én olyat nem adnék.
Vannak-e nem kedves ismerősök? - azok neveit sem adnám
Sem exek, sem főnök, talán kolléga nevét sem, csak ha nagyon tetszik.
Így azért szűkül a kör némileg.
Nekünk, amik tetszettek: Máté, Dominik, Balázs, Bendegúz, Boldizsár, Márk. Ebből Dominik lett a fiunk.
A vezetéknévtől is függ, mert lehet, hogy megtetszik egy név, de aztán a vezetéknévvel együtt már nem hangzik olyan jól.
Nekünk Botondunk lesz, és benne volt a topban még: Máté, Bence, Zsolt
Bálint, Botond, Dominik, Bence, Márk, Zsombor, Levente, Ádám, Kristóf. (nekem a Fülöp volt mindig nagy kedvencem, de sajnos ismerettségi körömben senkinek sem tetszett, nemhogy a páromnak :D)
A kisfiúnk Bálint lett végül. :)
Ha egyszerűbbeket szeretnétek, akkor Levente, Olivér, Zalán, Alex, Dominik, Kristóf, Benjamin, Alex, Roland, Benedek, Ármin, Ádám, Krisztián, Máté, Áron, Péter, Gábor, Gergő, Dániel, Dávid, Richárd, Balázs, Bálint, Ákos, Márton, Norbert, Szabolcs, Zétény
Ha különlegesebbet, akkor Jázon, Alexander, Miron, Ábris, Ádel, Axel, Belián, Bercel, Dorián, Erik, Félix, Gerő, Joel, Kászon, Kende, Kolos, Larion, Leon, Martin, Maxim, Maximilián, Rajmund, Regő, Ronald, Ruben, Soma, Valentin, Vencel, Zente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!