1 hós babát evés előtt vagy evés után fürdessem?
Figyelt kérdés
Eddig evés előtt fürdettem, viszont már nagyon éhes volt a végére, és türelmetlen, az öltözés alatt már orditott...Gondoltam most megforditom a sorrendet, hátha nyugodtabb evés után, csak félek hogy kihánnya a kaját, ha sokat mozgatjuk utána....ti hogy csináljátok?2010. márc. 18. 17:33
1/7 anonim válasza:
sztem evés előtt, mert ha evés közben elalszik, akkor csak büfi és leteszed.
2/7 anonim válasza:
Mivel ekkora baba 3 óránként vagy még gyakrabban eszik próbáld meg a fürdetést evés után 1 órával és mire mindennel végzel adhatsz neki ismét
3/7 anonim válasza:
Szerintem fürcsi után etesd..nekem is ordított volt hogy az egész fürcsit végigsírta....most 8 hetes és nagyon élvezi a fürcsit...nyugodtan telik vele minden perc ilyenkor...meg fogja szokni hogy fürcsi után jön a kaja...De!!ha előtte eteted akkor szerintem várj egy fél órát mielőtt megfürdetnéd ne keveredjen a kis gyomra.Nekem eleinte a pelusozást is végigordította ... :D Mára ez is megszűnt..meglátod,egyre jobban le lehet kötni a figyelmét egy kis maszírozással..valami játékkal...sok sikert hozzá...
4/7 anonim válasza:
Biztos, hogy azért ordít fürdés közben, mert éhes?
5/7 anonim válasza:
Én is próbáltam mindkettő sorrendet, ugyanilyen okokból, de nálunk is az vált be, hogy kaja után max 2 órával fürcsi, utána megint kaja és alvás.
6/7 anonim válasza:
Szia
Én fürdés előtt,és fürdés után is adok a babámnak cicit.
Persze nem úgy,hogy fél óra van a kettő között,hogy kaja után egyből fürcsi.. Este 7 körül eszik,majd olyan 3/4-8-8 körül elmegyünk fürdeni,és 3/4-9 körül megint eszik alvás előtt.
7/7 anonim válasza:
Szia! Igaz, nekem már 3 hónapos a kisfiam, nekem is végigordította az éhségtől hetekig a fürcsit. Úgyhogy mi azt csináljuk, hogy kaja du 3 óra, 6 óra, este 8, utána játszunk 9ig,igy addigra már leülepszik kicsit a kaja, és nem jön vissza ha nagyon kalimpálna a vízben, 9kor fürcsi, utána masszirozás-testápolózás, öltözés, még kimegyünk a nappaliba, és bizony még bevágja a 8 órás kaja maradékát (sajna tápszeres...), iszik egy kis kamillateát üresen, és legkésőbb háromnegyed 10kor alszik mint a bunda, reggel 5-6ig, akkor kér kajcsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!