Mikor érdemes este fürdetni?
Nálunk 7-kor volt az elején a fürdés, mert jött a téli időszak, hamarabb punnyadtunk. Aztán a tavaszhoz közeledve 8-ra csúsztattam, mert este nem akart elaludni pancsi után, meg már aktívabb is volt. Így, ez maradt azóta is, így szoktattam. Bár az én babám már 1 éves, de már mikor a hozzátáplálást is megkezdtük úgy volt, hogy fél7-7 körül vacsizott pépet, hogy pancsival ne kavarja fel a kis gyomrát, leülepedjen. Majd 8-kor pancsi, utána rögtön szopi, amivel be is aludt:) Szerintem a 8 - fél9-es fektetés ideális.
Nagyon picinél tényleg ne tartson pár percnél tovább, nekik még nagyon vékony a bőrük és érzékeny is. (Idővel úgysem tudod majd kirángatni;))A sorrend: pancsi, pelusozás, felöltözteted, szopi. (Szerintem, persze másnak más a jó. Egy kis idő elteltével úgyis rájössz, neked és babádnak hogy a jó. Ezek csak alapok, erre te magad építesz!)
mi este 9után fürdetünk.
fürdés, etetés, majd ha éreztem, hogy volt rotty a pelusba, tisztába rakás.amúgy nem.így 10re végzünk, és hajnali 3kor ébred újra a 6hetes kisfiam.
Az én 2 hónapos kisfiam nyolckor fürdik,eszik és alszik.
Ez bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!