Fehér + fekete színű, hosszú szőrű kutyusnál milyen samponnal érdemes fürdetni, hogy a fehér fehér legyen (ne sárgás) és a fekete színnek se okozzak kárt? Létezik a fehér kutyusoknál fürdető, de nálunk 2 cm-enként váltakozik a kutyus színe.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 20:59
1/5 anonim válasza:
ez komoly? hypoval mosod ki a kutyát? ne viccelj már, a sampon az sampon! ha a te hajad melirozott, akkor tincsenként mosod meg?úristen!
2/5 anonim válasza:
én nem tartom normális dolognak ezeket a fehérítő samponokat.A szine szőre olyan amilyen,szerintem ha jól megcsutakolod,fehér lesz.Ha meg nem akkor ilyen a színe,és ugy van jól.
3/5 anonim válasza:
Létezik fehérítő sampon, de az igazából csak a színt élénkíti fel. Használj inkább mélytisztító sampont, az jól kihozza a szőr mélyebb rétegeiből is a koszt. Én fürdetéskor szivacsra teszek sampont, azzal szoktam a fehér zászlóit megdörzsölni, így jobban bele tudom dolgozni a sampont mint kézzel. A Pet Silk mélytisztító sampon nagyon jó, azt tudom ajánlani.
4/5 A kérdező kommentje:
Eddig én is úgy gondoltam, mint az 1. válaszadó, de a kiállításon megcáfolt a tapasztalat és a bíró, aki kimondottan ebben talált hibát a kutyámban... A többi ilyen fajta kutya vmi speciális samponnal látványosan fehér lett, míg én sima nercolajossal mostam át, ami csak tiszít, de nem lett hófehér a fehér része... A "konkurenciától" meg nem kérdezhetem meg, hogy mitől ilyen szép fehér a kiállítási kutyád? (Ugyanis ez szakmai titoknak számít...)
A 3. válaszadónak köszönöm a gúnyolódás mentes, hasznos választ!
2011. ápr. 21. 11:16
5/5 panettone válasza:
milyen kutyád van? Én egy blauschimmel angol cocker és két trikolor cavi szőrével ugyanígy bajlódom...mondjuk mi nem járunk kiállításra, "csak" hobbi de annyira szépek mikor habos babosban nyomják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!