Miért utál hason lenni a babánk?
Figyelt kérdés
10 hetes, de már a kezdetek óta utál hason lenni, még a hagyományos büfiztetési móddal sem boldogultunk, akkor is sírva fakadt, vagy jól lebukott. Ülve büfiztettem, az ment. Most már kicsit bírja a vállontartást, de nem evés után persze,de most már azt hiszem azért, mert jól lehet úgy nézelődni, vagy nem tudom. De ha hasra teszem, nyüglődik, kúszni próbál,de szinte szenved,és sírni kezd! Most így hogy fog forogni, meg fejet tartani megtanulni rendesen???????2008. szept. 11. 18:55
1/2 anonim válasza:
én ugy tudom, hogy az elso honapokban minden baba utal hason fekudni!
2/2 anonim válasza:
Az én fiam ugyanilyen idős, és ugyanezt csinálja. Naponta néhányszor hasra fordítom, mostanra már legalább nem sír. Itt javasolták, hogy tegyek elé játékot, neki tényleg felkelti az érdeklődését, mosolyog rá, néha beszél is hozzá, és így később veszíti el a türelmét. Próbáltam azt is, hogy a mellkasomra fektetem, és szinte vízszintesig ereszkedem, így egész ügyesen emelgeti magát. Reméljük egyszer megtanulnak mindent ezek a kis lustaságok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!