Mit tegyek? Ma vagyunk 10 naposak és most már biztos, hogy a babánk csak hason fekve hajlandó aludni.
Az én kisfiam is csak hason fekve volt hajlando aludni, aztán én is aggodtam mert ugye mondanak minden félét hogy aki hason alszik, meg nem olyan a légkör,meg fiu ott nagyobb a bölcsöhalál esélye.(gondolom te is ezért aggodsz)szóval én vettem légzésfigyelőt és ugy megnyugodtam.Hála égnek egyszer sem jelzett.
15 hónapos baba anyukája
Szia! Nekem is igy volt, es a legzesfigyelo az egy nagyon jo dolog, megnyugtatja az embert. Ez valtozni fog am, mostmar utal hason aludni...fura :)
6,5 honapos kisfiu anyukaja
Miért baj az , hogy hason alszik? Lányom is világ életében hason aludt.
Igen, egy légzésfigyelővel pont azt érnéd el, hogy mernél aludni te is, ezért van kitalálva...
az én kisfiam is csak és kizárólag hasra téve aludt illetve úgy szeretett lenni.
4 hónapos koráig csak úgy aludt.
Légzésfigyelő az egy jó ötlet, úgy biztos nyugodtabbak lesztek.
Nálunk is első baba. Nem mertem hasra fektetni se a kórházban, sem első 2 nap itthon (na nem is aludtunk). Aztán jön a doktornéni, aki mondta, hogy nyugodtan tegyük hasra. Semmi baja nem lesz, talán csak annyi, hogy jobban fog aludni :-)
Onnantól kezdve csak hason alszik. Most már forgolódik, el tud háton, oldalt aludni ha fáradt, de éjszaka csak hason.
Nem vettem légzésfigyelőt. Nem volt veszélyeztetett baba, egy szobában alszunk, míg éjszaka szopizott úgyis felébredtem az első kis zajra. Néha persze én is kuksiztam, hogy vesz-e levegőt, de pár hét után már nem aggódtam túl. Tudtam, hogy nem lesz semmi baj.
Jó babázást!
6 hónapos kislány anyukája
Szia!
Mind 2 kisfiam hasonalvó,az első kisfiamnál eszembe sem jutott aggódni.
A második babával baj volt még a pocakban,így jobban aggódtam,én is többször átmentem hallgatózni.
Szerintem sokkal nyugodtabban alszanak hason.
Légzésfigyelős tapasztalatom nincsen, nekünk egyik gyermekemnél sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!