Hazaérve a kórházból mennyi idő után nem kényelmetlen már, hogy jönnek-mennek a vendégek?
Nekem is távol élnek a rokonaim. Kb 200 km. Az én babóm 5 hetes volt kedden, és 1 hónapja vagyunk itthon.
Anyukám itt volt velem az első héten. Segített főzni, mosni, takarítani, egy szóval mindent megcsinált, hogy én hozzá tudjak szokni az itthoni élethez a babával. Hihetetlen nagy segítség volt.
DE! Rajta kívül, még senki nem volt nálunk! Én nagyon szépen megkértem minden családtagot, rokont, barátot, hogy ne jöjjenek, csak ha szólunk! És tisztelettel be is tartják! Hozzátartozik a dologhoz, hogy 35. hétre született a kicsi, szerencsére jó súlyban, úgyhogy nem került koraszülött osztályra, de én úgy voltam vele, hogy előbb erősödjünk meg mindketten (császáros voltam) és ha már teljes "mellbedobással" tudjuk fogadni a látogatókat, akkor jöhetnek!
Tudom, hogy nagyon szeretnék már látni, mindenki nagyon kíváncsi rá, úgyhogy ha minden jól megy most hétvégén már megismeri a babám a család többi tagját is! :)
Csak azt tudom neked javasolni, hogy ne érdekeljen a protokoll, meg a szokások, kérd meg a családodat, hogy tartsák tiszteletben a kérésedet, és ha neked úgy jobb, kérd meg őket, hogy egy pár napot hagyjanak nektek alkalmazkodni az új életetekhez és egymáshoz! Szerintem nagyon fontos az első néhány nap! És most tényleg csak magatokkal kell törődnöd!
Ez persze csak az én véleményem!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!