7 hónapos babámmal elutazunk 1 hétre, nem lesz gond, ha ezalatt az idő alatt, csak bébiételt eszik ebédre?
Dehogy lesz baja:)
Az én lányom ennyi idősen csak a bébiételt fogadta el.
Aztán 9 hósan meg már azt amit mi eszünk.
Most 1 éves múlt.
komolyan. szerinted mi baja lenne a bébikajától? nem arzén van benne, hanem bio kaják babáknak...
ne haragudj, de kiakasztott a kérdésed. szerinted azok a babák, akik nem fogadják el a házi kosztot és hónapokig, évekig ezeket eszik, azoknak mi bajuk lesz? elárulom: semmi. egészséges gyerekek ők is.
Kicsit én is lefáradtam a kérdéstől, de hát azért vagyunk itt, hogy érzelmek nélkül válaszoljuk:
Nem lesz tőle semmi baja. 3 gyereket neveltem fel KIZÁRÓLAG bébikaján, sose főztem nekik. Tök egészséges mind a 3. Sőt, egészségesebbek sok gyereknél, akik anya kosztján nőtek fel. De nem utalok ezzel semmi összefüggésre, csak jelzem, hogy semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!