Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más 7 és fél hós baba is...

Más 7 és fél hós baba is ennyire kiabálós?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy próbálgatja a hangját,de néha már széthasad a fejem.Iszonyatosan hangosan sikongat.Zeng tőle a lakás és ezt képes 2 órán át megállás nélkül csinálni.Közben nevet.A boltban is ezt csinálja,ne is mondjam,hogy néznek rám ezért.

Ha ráun abba hagyja?Vagy mikor "múlik" el ez nála?Más korabeli baba is csinálja ezt?

2010. márc. 17. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Húú...a sikongatás a jobbik eset.

Nekem egész nap morog(dühében)meg nyűgösen nyöszörög.Én imádom őt,de néha,mikor alszik,abbahagyja,még percekig hallom a fejemben.

Én a sikongatásnak csak örülök,mert akkor tudom,hogy jó kedve van.Csinálja ő is igen,bár mostanában kevesebbet,most jó perceiben baba,papa,tátá

2010. márc. 17. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam is csinálja és sokkal többet! De engem nem bosszant, örülök neki,hogy ilyen jókedvű.Inkább sikongasson mint sírjon! Ránk a boltban sem szoktak furán nézni,inkább mindig megjegyzik,hogy milyen kis aranyos, jó kedélyű baba! Nem tudom,hogy meddig tart, de én szeretem!
2010. márc. 17. 21:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én is szeretem,mert annyira édes olyankor,de hosszú távon elég fárasztó tud lenni.Már ő is mondja,hogy baba,papa,mama,pápá,de ezek nem tetszenek neki annyira mint a sikkantgatás.

Akkor úgy látszik csak én élek olyan helyen ahol kinézik az embert ezért!:(

2010. márc. 17. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam is 7 honaposan kezdte a sikitast. Egy idore abbahagyta akkor bababababa es mamammaa volt. Ma megint elkezdett sikogatni, remelem ezutan az idoszak utan ujabb babaszavakat kezd majd mondani :) Kitartas lesz ez meg hangosabb is....
2010. márc. 17. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, a kislányom is sikít. Egyszer már volt egy ilyen időszaka úgy 5-6 hónapos kor a közt, akkor 1 hét után abbahagyta (nagyon örültem). De most már elég régóta nyomja. Egyébként az sem mindegy ám milyen hangos a baba alapból, mert az én kislányom és gondolom a tiéd is kérdező nagyon hangosan sikít és bizony ránk is furcsán néznek, de ha halkabb alaphangú lenne még cukinak is mondhatnám.......de így az én fejem is széthasad, akármennyire is szeretem a Drágám.
2010. márc. 17. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam 5.5 hónapos. 4hónaposan kezdte a sikítást, neki is van torka, persze 2hét mulva alig volt hangja, ennek ellenére köszörülte tovább. 2hete repülőset játszik, a hasán fekszik, lábait kezeit felemeli és berreg mellé, kíváncsi leszek ez meddig fog tartani és hogy mit talál ki ezután. :) Én is nagyon bírom amikor ilyenekkel szórakoztat, csak nagyon hamar bereked, azt mondta a dokinéni, hogy kinövi idővel, remélem.
2010. márc. 17. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!