Mennyit kell aludnia egy 9hetes babának nappal?
Figyelt kérdés
Éjjel nekem egyszer kel fel...gondolom az jó ,de nappal össze vissza alszik,van,hogy nem alszik semmit van ,hogy 4órát is alszik egy huzamban..mi a normális?kéne valami rendszer bele?2008. szept. 11. 15:26
1/4 anonim válasza:
Az én második kislányom 10 hetes, ő is éjjel 1x eszik és nappal kb. 4x 1/2 órát alszik csak össze-vissza!!! Csak fél éves kor körül fog rendszeres lenni az alvásuk, addig ne izgulj! (a most 5 éves lányom példájából tudom:-)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2008. szept. 11. 23:30
3/4 anonim válasza:
Hát az én kislányom holnap lessz 9 hetes....ő is van úgy,hogy fennt van egész nap és alig alszik,meg van úgy,hogy alszik 3-4 oorákat.....és este 11 előtt soha nem ttudom ágyba tenni,mindig felébred....
4/4 A kérdező kommentje:
Hát azóta az enyém 2éves..:)nem épp mai a kérdés..de mindjárt jön a következő és ismét benne leszek a dologban:)
Azért köszi a választ.
2010. aug. 2. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!