Mit csinál, hol tart a fejlődésben 7 hós babátok? A testin kívül a szellemi képességekre, fejlődésre is kíváncsi vagyok. Hány cm, kg?
Szia!
6,5 hónapos korában ült fel négykézlábas helyzetből. Pár hétig még támaszkodott az egyik kezén, pár napja azonban nagyon szépen, egyenes háttal ül és mindkét kezében játék van, tehát nem támaszkodik :)
6 hónaposan már kúszott és "fókázott", 1 hete rendesen mászik (külön-külön mozgatja mind a 4 végtagját)
kiságyban felhúzza magát, de csak térdel, a napokban vettem észre, hogy az egyik lábát már behajlítja és próbál felállni, sztem az még kb. 2 hét.
Ezeket mondta: ba-ba, tá-tá, dáj-dáj, pa-pa
8 kiló, 70 centi volt 2,5 hete a tanácsadáson.
Szopizik ezerrel, még csak a főzelék megy neki, de még utána is szopizik, és 1 kezemen tudom csak megszámolni az átaludt éjszakáinkat....(de már megszoktam) :)
Kisfiam 6 hónapos kora óta egyedül,támasztás nélkül.
Rá két hétre egyedül felállt.8600 gr és 72 cm.
Foga még nincs.Kúszik-mászik,forog össze-vissza.
Minden érdekli,nagyon okos,vidám baba.
Még csak gagyog.Nemrég kezdtük a kóstolgatást,
de a cicit semmiért sem adja.
18:05-ös vagyok
Az én kisfiam is tegnap volt 7 hónapos:))) Hol szültél?
tegnapi 18:28-as vagyok.
Kiegészíteném a tegnapi hozzászólásomat annyival, hogy kisfiam ma délután felállt az ágyában! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!