Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinál, hol tart a fejlődé...

Mit csinál, hol tart a fejlődésben 7 hós babátok? A testin kívül a szellemi képességekre, fejlődésre is kíváncsi vagyok. Hány cm, kg?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 16:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

6,5 hónapos korában ült fel négykézlábas helyzetből. Pár hétig még támaszkodott az egyik kezén, pár napja azonban nagyon szépen, egyenes háttal ül és mindkét kezében játék van, tehát nem támaszkodik :)

6 hónaposan már kúszott és "fókázott", 1 hete rendesen mászik (külön-külön mozgatja mind a 4 végtagját)

kiságyban felhúzza magát, de csak térdel, a napokban vettem észre, hogy az egyik lábát már behajlítja és próbál felállni, sztem az még kb. 2 hét.

Ezeket mondta: ba-ba, tá-tá, dáj-dáj, pa-pa

8 kiló, 70 centi volt 2,5 hete a tanácsadáson.

Szopizik ezerrel, még csak a főzelék megy neki, de még utána is szopizik, és 1 kezemen tudom csak megszámolni az átaludt éjszakáinkat....(de már megszoktam) :)

2010. márc. 20. 18:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Kisfiam 6 hónapos kora óta egyedül,támasztás nélkül.

Rá két hétre egyedül felállt.8600 gr és 72 cm.

Foga még nincs.Kúszik-mászik,forog össze-vissza.

Minden érdekli,nagyon okos,vidám baba.

Még csak gagyog.Nemrég kezdtük a kóstolgatást,

de a cicit semmiért sem adja.

2010. márc. 21. 00:15
 13/17 anonim ***** válasza:

18:05-ös vagyok

Az én kisfiam is tegnap volt 7 hónapos:))) Hol szültél?

2010. márc. 21. 07:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Én Budán a Margitba. És te?
2010. márc. 21. 18:33
 15/17 anonim ***** válasza:

tegnapi 18:28-as vagyok.

Kiegészíteném a tegnapi hozzászólásomat annyival, hogy kisfiam ma délután felállt az ágyában! :)

2010. márc. 21. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Én Esztergomban szültem 23:18.kor :)))
2010. márc. 21. 20:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Esztergomi anyuka, mi már találkoztunk itt hasonló kérdésnél.:) Gratulálok 18.28-as anyuka babájának! Az enyém még nem akar, csak az ölünkben állni. De még ülni sem tud egyedül, csak támasztva. Egyre ügyesebben éri el a tárgyakat, odaforog, rúgja magát, négykézláb ringatózva oda löki magát, de még ez nem mászás. 1 hónap múlva felteszem ugyan ezt a kérdést, akkor találkozunk. Sziasztok. Lili
2010. márc. 22. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!