5 honapos babaval elhagyjam a parom? Vagy meg varjak? En szeretem, de o mar nem szeret.
Figyelt kérdés
Meg is mondta, hogy nem tudja mit akar, es nem is tesz erofeszitest, hogy javuljon a kapcsolat.
Szex nincs ( o nem akar, ezerszer probaltam kezdemenyezni ) , a csok, oleles mar csak kenyszerbol jon neki. Egyelore nincs hova mennem, csaladi segitseg nincs. Es penzem sem alberletre.
Honapok ota a felretett penzembol eltunk, keves gyes van csak.
Valtozhat meg szerintetek ?
Megszererhet ujra? Mit csinaljak?
2015. okt. 25. 04:52
11/17 anonim válasza:
Honnan volt a félreértés pénz, ha nem dolgoztál?
12/17 anonim válasza:
Felretett akart lenni csak bekavart a szótár program
13/17 A kérdező kommentje:
A terhessegem vegeig dolgoztam, es az azt megelozo 10 evben vegig, onnan volt.
2015. okt. 25. 18:14
14/17 anonim válasza:
Akkor miért nem csedet kapsz, miért gyest?
15/17 A kérdező kommentje:
Nem Magyarorszagon elek, itt 9 honap gyes van, aztan semmi.
2015. okt. 25. 20:29
16/17 anonim válasza:
Sajnállak,nem vagy könnyű helyzetben.Itt sem sok biztatást kapsz,csak kioktatást és kérdéssel felelnek.Meg ilyet,hogy hagyd ott a gyereked?! A nemnormális! Szüleidhez nem tudnál költözni? Ne maradj azért egy rossz kapcsolatban,mindig van megoldás.A gyerekednek sem lesz jó,ha azt látja,hogy apa nem szereti anyát?! Ő az első ezt tartsd szem előtt! Sok sikert!
17/17 anonim válasza:
Sajnálom. Vissza kell menni dolgozni, a párodra meg ráverni bírósággal a gyerektartást. Megszeretni nem fog és te is jobban teszed, ha nem erőlteted, mert csak rosszabb lesz.
Dolgozzál és próbálj egy másik férfit találni, aki tud szeretni titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!