Nektek is beszólogatnak idegenek a hordozás miatt?
Még soha, semmi miatt nem szóltak be. Nem tudom, te merre jársz, felénk ez nem divat. Én mei-taiban hordoztam a fiamat, de babakocsit többet használtam. Amíg pici volt, karban, vagy babakocsiban volt. Senkit nem zavart.
Szerintem a 2 hónapos nagyon pici, elvész mindenben, amiben magadra kötöd, talán azért furcsállják mások, nem tudom.
Én sem kaptam soha negatív beszólást, pedig mi csak úgy mentünk sétálni, mert a babakocsiban üvöltött.
Ne foglalkozz velük! A babának jó, neked jó, akkor meg tojd le és hordozd emelt fővel, és élvezd a sétákat! ;)
Sosem hordoztam (kettőt egyszerre nem lehet), így nem szóltak be. Kaptam helyette olyat, hogy ikerkocsival nem kellene metróra szállni, mert sok helyet foglal.
Én egyszer tettem megjegyzést hordozós anyukának. Volt vagy 40 fok, olyan 4 hónapos forma baba volt a csajra kötve. Mindkettejükről szakadt a víz, a kicsinek vörös volt a feje,szemlátomást nem érezte magát komfortosan. Kérdeztem a nőtől, hogy nem fél, hogy a baba hőgutát kap? Erre kioktatott a kötődő nevelésről, az anya közelségének fontosságáról, meg arról, hogy milyen gáz, hogy az enyémek babakocsiban vannak. Nem volt hosszú csevej, otthagytam a francba.
Lehet, hogy az a gond, hogy sok hordozós anyuka nagyon szélsőséges, és egy idő után azok is kapnak megjegyzéseket, akik tök normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!