Újszülöttet lehet karikás kendőbe tenni?
Én is rugalmas, 4m-es kendőt használtam az elején,
(aztán vhol 3 hónap körül lecseréltük tépőzáras hordozóra kb. fél évig. Háton már nem hordoztam, kicsit gyorsan 10kg lett és elfáradt a sarokcsontom.)
Bizony, hogy lehet újszülöttet karikás kendőbe tenni! De csak akkor, ha az valóban hordozókendő anyagból készült, nem vászonból.
Az az egyetlen "kényelmi hordozó" típus, amibe újszülöttet is bátran bele lehet tenni.
Mindkét gyerekemet abban cipeltem már a csecsemő osztályon is (néztek is rám az anyukák, mint az UFO-ra :-D )
A karikás kendőnek a gyerek részéről nincs korhatára, részedről van súlyhatára. Mivel féloldalasan terheli a TE gerincedet, ezért figyelni kell rá, hogy hol egik, hol másik oldalon vidd a gyereket.
Karikásban lehet elöl-, csípőn, ás háton is hordozni, nem kell tanfolyam a megtanulásához (nézd meg a tecsőn az orsip videóját a karikásról!) szóval nagyon praktikus kis szerzemény ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!