Hány hónapos korig fontos, hogy a babák büfizzenek étkezések után?
Én 4 hós kora óta nem büfiztetem éjjel,mert egyszerűen elalszik a vállamon,és nem ébred fel.Nappal meg ül az etetőszékben,és magától büfizik evés után.
7 hós
Köszi
Lányom 11,5 hónapos,és pár napja este a tápszer után nem böfizik,pedig ugrál egy csomót a nagyágyon!
Baj?
Nálunk soha nem volt gond,pedig azért ő is mocorog éjjel.Azt úgyis meglátod.Ha visszajön neki véletlenül,akkor tudod,hogy még kell büfiztetni.
Amúgy ha nem jön vissza a kaja,akkor nincs semmi gond,kijön mindenképp az a levegő itt,vagy ott. :-D
Van mikor az én lányom reggel büfizi ki magát,de éjjel nem reklamál,hogy kéne.
Sziasztok,köszi mindenkinek a választ!
A lányom április 7-én lesz 1 éves!
Boldog szülinapot Nektek is!
Sziasztok!
Az én fiam 10 hós,még mindig röfög kajázás,pláne ivás után.Nagyon kis mohó és bizony sokszor halom,hogy nyeli a levegőt.
Ha nem röfiztetem meg,előfordul,hogy fájlalja a hasát.Vagy ez ilyenkor már nem normális?
Köszi mindenkinek!
Megnyugodtam!Én sem úgy büfiztetem,mint amikor pici baba volt,általában magától szokott,de este azért szeretem hallani,és nem mindig jön ki hang!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!