Ha a babámat fel kell keltenem alvásiődben, visszaalszik?
Figyelt kérdés
Ha a lányom 21-től alszik reggel 6-ig, de mondjuk 4-kor el kell mennünk itthonról apát elvinni kocsival a buszp,ályaudvarra és hazajövünk utána, akkor a baba elalszik a hordózóban a kocsiban, és utána itthon még vissza tudom tenni aludni?2008. szept. 10. 21:54
1/3 anonim válasza:
Egy ilyen tapasztalatom van csak (mikor mellgyulladással kellett éjjel az ügyeletre mennem:(). A kisfiamat álmában felöltöztettük, beletettük a hordozóba, aludt végig a kocsiban, a klinikán, és akkor ébredt fel, mikor hazaértünk. Ő akkor csak 2 hetes volt, olyankor még többet és mélyebben alszanak a babák. Most nem tudom, hogy mit csinálna. Szerintem gyereke válogatja...
2/3 anonim válasza:
ha óvatosan teszed be, fel sem fog ébredni! Az én lányom 300 km-ert is utazott már úgy 3 hónaposan éjszaka, hoyg kiságyból hordozóba, majd autóba, majd kiszállás hordozóból másik kiságyba. Végig aludt és uúgy ébredt reggel, mintha otthon lenne. Bár nézett, hogy most hogy is került oda.. :) nem a megszokott helyen ébredt. Te esetedben lehet, hogy ha kiveszed a kiságyból hajnalban és beteszed a hordozóba, akkor felébred, de amint elindultok az autóval, úgyis visszaalszik :) aztán ha hazaértél, már a reggel 6-igot :) töltheti a hordozóban is, én kétszer nem ráncigálnám egymás után.
3/3 anonim válasza:
Ha felébredne út közben, akkor lehet, hogy kicsit nyűgösebb lenne, de a babák hamar vissza tudnak aludni. Bár mondjuk nem minden picire igaz ez. Ha egyszer kipróbálod, akkor megtudod. És lehet, hogy semmi baj nem lesz, de lehet, hogy soha többet nem fogod elvinni sehova, amikor aludnia kellene :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!