Tényleg én viszem túlzásba a féltést?
2éves kisfiam biciklit kapott szülinapjára a nagyszülőktől. Imád motorozni, és már párszor felült rendes bicaj ülésére is, persze fogtuk, és csak pár métert gurult úgy.
Namármost az ajándék bicikli az a fajta, aminek idővel le lehet venni a hátsó 2 kitámasztó kerekét. A nagymama azt találta ki, hogy kapásból úgy kéne megtanítani a gyereket biciklizni, hogy a kitámasztó kerekeket levesszük. Mondván, hogy megszokja, hogy nem dől fel a biciklivel és később nehéz lesz neki, ha már nem lesznek fent a kerekek.
Én tiltakozni kezdtem, hogy az nem véletlenül van felszerelve, más is így tanul biciklizni és nem akarom, hogy le legyen véve rögtön a kezdetekkor a kitámasztó kerék... Többmindenkinek elmondta az ő véleményét, és hát én vagyok a rossz, mondván nagyon féltem a gyereket. Tényleg???
Márcsak azért tartom hülyeségnek kapásból levenni a kerekeket, mert:
1.először tanulja meg rendesen fogni a kormányt
2.először tanuljon meg rendesen ülni a biciklin
3.tudja használni a fékeket
4. és úgy összességében ne egyszerre kelljen mindent megtanulni, hanem szépen fokozatosan.
Köszönöm a válaszokat.
Nem én pontoztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!