Tényleg én viszem túlzásba a féltést?
2éves kisfiam biciklit kapott szülinapjára a nagyszülőktől. Imád motorozni, és már párszor felült rendes bicaj ülésére is, persze fogtuk, és csak pár métert gurult úgy.
Namármost az ajándék bicikli az a fajta, aminek idővel le lehet venni a hátsó 2 kitámasztó kerekét. A nagymama azt találta ki, hogy kapásból úgy kéne megtanítani a gyereket biciklizni, hogy a kitámasztó kerekeket levesszük. Mondván, hogy megszokja, hogy nem dől fel a biciklivel és később nehéz lesz neki, ha már nem lesznek fent a kerekek.
Én tiltakozni kezdtem, hogy az nem véletlenül van felszerelve, más is így tanul biciklizni és nem akarom, hogy le legyen véve rögtön a kezdetekkor a kitámasztó kerék... Többmindenkinek elmondta az ő véleményét, és hát én vagyok a rossz, mondván nagyon féltem a gyereket. Tényleg???
Szerintem jók a kitámasztó kerekek.
Nem viszed túlzásba a féltést, teljesen rendben vagy :)
Nekem anno úgy csinálták a szüleim, hogy először leértek a kitámasztó kerekek, aztán az egyiket feljebb feszítette apukám, aztán a másikat is, aztán egyik sem ért már le, így tanultam meg biciklizni. Pedig az én szüleim elég lazák, nem voltak túl aggódók sosem.
Én is így tervezem majd a gyerekemnél, bár ő még ehhez pici (15 hónapos).
Bocs,de igaza van.2gyerköcöm van,9-és 3-éves mindkettö
kb 2,5 evesen igy tanult meg,3-4 nap alatt biciglizni.
Igaz kicsit hátfájást kaptam de megérte.Szomszéd gyerek
egész nyáron billegett az oldal kerekek csak bizonytalanabbá tették.Sok sikert!
Nagyon aranyos biciglis bukosisakokat lehet kapni,az
jó lenne neki!(húsvétra?)
Minden gyerek arra képes,amit a szülö belöle kinéz!
Most ezt általánosságban értem.
Mindíg lesznek belevaló fickók,és anyám asszony katonái is!
Mi alakitjuk öket,és ruházzuk fel önbizalommal is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!