Lidl overál amit ma árultak szerintetek holnap lesz még? Vagy elkapkodják az ilyesmiket? 13 hónaposnak jó lenne szerintetek, elég vastag?
Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 21:01
1/9 anonim válasza:
síoverál, nem hiszem, hogy elkapkodják, nem valami vastag :)
2/9 anonim válasza:
Én ma reggel fél 8-ra értem oda és már akkor is sokan válogattak overált, kabátot. Egy pár már vitatkozott, mert elkéstek és már nem volt az a méret, amit szerettek volna. Én kabátot vettem, méretenként és színenként max. 2 darabot láttam.
3/9 anonim válasza:
Elkapkodhak. De ne aggódj ujra feltoltik. En nemrég vettem. Szerintem nagyon jo.
4/9 anonim válasza:
Én is ma voltam, én csak a téli csizmát vettem. Az nagyon jó, tavaly is itt vettem ezeket a csizmákat a gyerekeimnek, szuperül kibírták a telet, vízálló. ha nem nőtték volna ki, idén is jó lenne:)
Ugyanakkor a síkabát és síoverál szerintem vékony, legalábbis nekem úgy tűnt, jó vastagon fel kell alá öltöztetni a gyereket, ha mínuszok vannak. De, ez az én véleményem.
5/9 anonim válasza:
Én reggel vettem, lányosból csak egy darab volt szerencs3re pont méret, fiúsból sem sok. Azt nem tudom raknak-e ki még. Mekkora ruhákat hord most a gyerkőc?
6/9 A kérdező kommentje:
80-as és 86-osakat hord most. Egybe overált szeretnék.
2015. okt. 15. 21:51
7/9 anonim válasza:
Kettesével van méretezve, szerintem nektek akkor a 86-92-es kell.
8/9 anonim válasza:
Nálunk rengeteg volt (értsd kb 20-20 lány és fiú) délután.
Én is venni akartam, de vékonynak találtam, így nem hoztam el.
9/9 anonim válasza:
Én ma este akartam a kabátot venni. 2 lidlben voltam egyikben sem volt már fiúknak való a méretében. Egybe overálból 1-2 db volt összesen már csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!