Az utcára tett, kórházban hagyott, szemeteszsákba rakott, inkubátorba helyezett csecsemőet elkapkodják? Megmentés céllal gondolkodom örökbefogadáson.
visont ha úgy is lesznek szüleik kapásból, akkor nyugodtabb vagyok, csak mert a neten annyi cikk megrázott már, és a gyermekem (1 éves) is biztos örülne tesónak(párom nincs)
viszont intézetből több éveset kiemelni, hát nem is tudom..neki már van megszokott környezete, vagy szülei akitől elvették, vagy barátai..
szóval a neten a siratós cikkek soha nem szólnak arról, hogy lesznek szüleik.
legutóbb is a baba a kórházi ápolóval volt csak lefényképezve, akit lécshűzban találtak meg mert egy cica hívta fel rá a figyelmet.
Ha nem cigány, akkor biztosan hamar talál örökbefogadó szülőket egy csecsemő.
Cigányt meg te se akarj örökbe fogadni, ha jót akarsz magatoknak.
Szia!
Megnyugtatlak,ilyen korben dolgozom,es ezeket a babakat viszik,mint a cukrot:) nemreg egy inkubatoros babat keddi napon betett az anyuka,szerdan mar rohantak erte az orokbefogado szulok!
Ha a baba serult,vagy roma szarmazasu,akkor persze mas a helyzet,oket nem viszik el altalaban,de ha te ilyen gyermeket is bevallalnal,akkor hajra....egeszseges feher babara varhatnal mig megoszulsz:)
viszik mint a cukrot, bár elég car hasonlat...
és miért fényképeznék le a szüleikkel? mi közünk van nekünk ahhoz? nem véletlenül 2-3-4-5 éves a várólista újszülöttre, szerinted ha nem lenne kereslet akkor miért kéne ennyi idő???
nekem van ismerősöm akik inkubátoros babát kaptam, megváltoztatták a nevét (mármint azt ami az újságban, híradóban volt) és az anyakönyvébe is az ismerősömék szerepelnek mint anya meg apa!
és nem akarlak elkeseríteni, de egyedülállóként, 1 kicsi gyerekkel, hát, nem igen van esélyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!