Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos kislányomra ilyen...

2 hónapos kislányomra ilyen időben nem kell overál ugye? Mibe vigyem ki? 20 fok van.

Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:

dehogy kell overál :D

ahogy te öltözöl fel+ egy réteg ami ilyen időben lehet egy pokróc is :)

body, plüss rugi, kiskabát, sapi és pokróc mondjuk :)

2014. márc. 18. 14:58
 2/7 anonim válasza:
0%
Szerintem kell overall a babakocsiba foleg ha igy fuj a szel, persze ala csak rovidujju body meg egy melegebb rugi. Az en lanyom is 2 honapos, a szel atfuj a ruhan konnyen ok meg konnyen megfaznak. De attol is fugg merre laksz, nalunk Borsodban hiaba 20fok van a szel eros.
2014. márc. 18. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
nálunk már 2 héttel ezelött a bölcsödében szoltak, hogyha lehet a babák ne legyenek már 16 fokban overállban.. 20 fokban szerintem teljesen felesleges.
2014. márc. 18. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is felesleges, az anyukák 90%-ka túlöltözteti a babákat, ami ugyanolyan rossz, mintha fáznának.

Persze csalóka az idő, plussz takaró mindig legyen bent és inkább vastagabb sapka, de azért ne ugyanúgy legyen felöltöztetve egy baba 15 fokban, mint 1-2 fokban.

2014. márc. 18. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell már. Megizzad és így fog megfázni.
2014. márc. 18. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Én hetek óta nem adok overált rá (szintén most 2 hós).

Body alap, rá vagy rugi és arra nadrág, vagy harisnya és nadrág, póló. Legyen alul-felül 2 réteg.

Erre jó időben vastag pulcsi, szélben kabát. Sapi jó időben vékony pamut, szélben vadtagabb füles.

Takaró van de mindig lerugdossa :)

2014. márc. 18. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Igaz nekem csak 5hetes a kisfiam,de ma délután így vittem ki sétálni. rövidujju body,hosszu ujju felsö,harisnya,nadrág,vastag pulcsi és vékony sapi.plusz betakartam egy vékony pléddel.Így pont jó volt.nem fázott és melege sem volt. Volt nálunk egy vastagabb takaró is ha esetleg hirtelen lehült volna a levegö.
2014. márc. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!