Az overál alá kell adni?
Figyelt kérdés
Babám3,5 hónapos. Itthon body+rugi van rajta. Ha megyünk ki nemsokára a -2 fokba, akkor kell még az overál alá még egy réteg ruha, vagy a rugira mehet az overál meg sapi, és ennyi?
Köszönöm.
2013. nov. 27. 15:33
1/5 anonim válasza:
attól függ, milyen vastag az overál, de én pl. úgy öltöztetem, h harisnya, hosszú body, rugdalózó, vékonyabb kis pulcsi, és overál. (vastag zokni, kocsicipő, sapka, sál, kesztyű)
2/5 anonim válasza:
Elég, ha van lábzsákod is. Meg ugye betakarni pléddel.
3/5 anonim válasza:
én is úgy öltöztetem, ahogy az első. nem szokott melegük lenni benne.
4/5 Tunde1983 válasza:
en ugy szoktam, hogy ahany reteg van rajtam plusz egy.
5/5 anonim válasza:
Az én fiam tavaly télen volt ennyi idős mint a te babád. Én simán ráadtam az itthoni szerelésre (body+rugi) a vastag overált + betakartam pléddel + felraktam a lábzsákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!