Receptötleteket várok 8 hónapos babám részére, olyan összeállításra gondoltam, hogy zeller-sárgarépa-húsi?
Itt folytatom a kérdést:
A spenóttal nem tudok mit kezdeni, csináltam már krumpli-spenót-húsit, de van valami más ötlet, hogyan tudnám a spenótot más főzelékbe belekeverni? Vagy mi az új amit adhatok még?
Kapott már:
spenót-banán-krumpli
sütőtök-alma-krumpli-húsi
brokkoli-krumpli-húsi
zeller-alma-krumpli
krumpli-répa-sajt
stb.
ötleteket várok!
Kapott már céklát is!
Cékla-krumpli-húsi
Párosításokra gondoltam (a főzés menetét nem kell leírni)!
Köszönöm!
Szia!
Az en kisfiam is 8 honapos.
Spenotot meg nem kapott ugy hogy arrol nem tudok nyilatkozni.
Nagyjabol nalunk is ilyesmik vannak.
Amit meg adni szoktam: a maj.Probaltuk mar az alma-krumpli-maj es a repa-krumpli-brokkoli-maj variaciokat.
A majat csak egy heten egyszer szabad adni de en csak 2 hetente adok mert a kisfiam nincs oda erte.
Nalunk ma brokkoli-repa-krumpli-husi volt a menu.
Szoktam csinalni borso-repa-krumpli fozeleket is kicsi sajttal a borsonak a hejat en meg leszedem.Ha fagyasztottat veszel arrol nagyon konnyen lejon ha csak viz ala tartod par masodpercre.
Aztan a rizst is kiprobalhatod mar jo puhara fozve nalunk a rizs-brokkoli-husi nagyon megy de a repa-alma-rizs-husi is vagy husi helyett egy kis sajt.
A rizst szinte mindennel tudod kombinalni mint a krumplit.
Amit most a napokba kifogok probalni az a paradicsom.
Le kell forrazni a hejat hogy konnyen letudjad szedni aztan johet ki kell magozni asszem meg kell fozni es akkor mehet mondjuk krumplival meg husival.
Azt mondjak h a babak szoktak szeretni.
Ja,kihagytam a cukkinit,Azt is megpucolni,kibelezni,kockara vagni es fozni.Repaval,krumpliva,almaval sok felekeppen lehet varialni.
Remelem tudtam egy kicsit segiteni.
8 honapos baba anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!