Hasfájós babás anyukák! Miket esztek? Receptötleteket várok.
Grillezett csirkemell, párolt répa és krumpli:(
És rádöbbentem, hogy én akármit ehetek, neki akkor is fáj. Kenyéren és vízen éltem, szó szerint, de beleestünk abba az állítólag kevéske százalékba, akinek 6 hós koráig fáj. Egy nappal sem hagyta előbb abba:(
Semmi puffasztó (max krumpli, répa, saláta) semmi uborka, hagyma (ez fájt nagyon:)se szőlő, se dinnye, se kukorica. Könnyű salátás ételek, pár a tojáslevestől nem tudom, volt-e baja, arra már nem emlékszem, de attól több tejem lett:) De szerintem a tojástól is fájhat a pocija. Szóval nehéz, de kitartás!!!
Valószínű, hogy nem attól fáj a hasa amit te eszel, hanem azért mert levegősen eszik ő is mint az enyém. Az enyém ma 3 hetes. Mi használjuk az infacolt, nálunk úgy ahogy bevált. Még fáj a hasa olykor-olykor (pl: ma hajnalban), de már egyre ritkábban. Én eszek sok mindent. Főleg tészta, krumpli, és rizses ételeket. Nem zsíros, és nem túl fűszerezett húsokat. Leveseket is, de ott odafigyelek, hogy ne egyem meg a puffasztó dolgokat belőle. Sőt én azért eszem joghurtot is naponta egyet, és kb. 2 deci tejet is. Szóval nem hiszem, hogy emiatt fáj a pici hasa. Viszont a védőnő azt ajánlotta hagyjam el a szoptatós teát, ha van elég tejem, mert lehet, hogy az is bánthatja a hasát.
Próbálkozni kell, nekem is nagyon kemény volt az első két hét, most azért már kezdünk rendeződni.
Ne éheztesd magad.
Van ilyen baba, sőt a legtöbb ilyen, fáj a pocija.
Próbáld hason fektetni lehet, hogy egy napig toltakozik, de ha megszokja sokat segít. És persze a levegő is kijön.
Ó szegénykém,nagyon együtt érzek veled.A kisfiam nagyon hasfájós volt és sajnos nem használt neki semmi.Infacol,espumisan,gripe water,cseresznyepárna....sorolhatnám mi mindent kipróbáltunk de semmi nem segített csak az idő.Néha annyira éhes voltam,hogy szédültem.Húslevesen,májas kenyéren és csirkemellen éltem.
Kerüld a fűszeres,puffasztó ételeket.Sok-sok türelmet és kitartást kívánok.Meglátod 3 hónapos korában úgy elmúlik mintha sose lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!