Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetséges hogy az én babám...

Lehetséges hogy az én babám nem büfizi? Hiába tartogatom vízszintesennem jön ki semmi! De viszont hasfájós

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
persze, függőlegesen kéne tartani és a hátát finoman ütögetni ;)
2011. okt. 11. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Minden baba büfizik,de csak függőlegesen.(gondolj bele,te sem fekve szoktál büfögni,evés után)

Evés után azért emeld fel, tedd a válladra egy pelussal együtt,hogyha esetleg bukik egy picit ne a ruhádra menjen,így a hajfájása is csökken!!!!!!!

2011. okt. 11. 18:47
 3/11 Kondor Judit ***** válasza:
100%
Ne vízszintesen tartogasd hanem függőlegesen evés után,de van már olyan szer ami etetés előtt kell neki beadni és nem fog a hasa görcsölni.A nevét pontosan nem tom mert az én gyerekeim ár tinik,de a gyogyitárban kapsz segítséget,meg a védőnőnek is ez a dolga.
2011. okt. 11. 18:47
 4/11 A kérdező kommentje:
jaj függőlegest akartam írni!!!!!!!!!
2011. okt. 11. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:
azert faj a hasa mert nem bufizik
2011. okt. 11. 18:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Az én babám nem tudott büfizni függőlegesen, csak akkor ha úgy emeltem, h ráfektettem a karomra, és a csuklóm egy picit nyomta a hasát.

[link]

Így jött ki neki puki és büfi is. Aztán használtam infacolt ciciztetés előtt, attól meg evés után úgy böfögött, mint a csuda :)

2011. okt. 11. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:

:)

Az én kicsim is mikor még pirinyó volt nem tudott büfizni! Letettem a hátára vártam egy kicsit és a hasára fordítottam, utána megint függőlegesbe emeltem és mindig jött a nehézkes büfi! talán így babidnak is sikerül, kicsit ütögesd meg a hátát ( finoman) vagy inkább simogasd neki!De amikor a hátára rakod figyelj nehogy bukjon és visszanyelje !

2011. okt. 11. 19:10
 8/11 anonim ***** válasza:

en sem tudtam bufiztetni a babam

a szomszed kismama kerdezte, hogy csak ketszer, haromszor?

mondom ááá, egyszer sem

sokat bukott is, eppen ezert

aztan megtalaltam a megoldast: egyreszt rezgo pihenoszekbe ultettem, amikor mar picit nagyobb lett, es akkor kirázta belole a bufit :)) (es nem utolso sorban kakilni is nagyon jokat kakilt benne, nekunk a nem tud kakilni problema ismeretlen volt a szek miatt :)), masik pedig, hogy egy reflux parnat tettem a babakocsiba, es a kisagyat picit megdontottem (tenyleg picit, mert ha nagyon megdontottuk legurult szegeny)

2011. okt. 11. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia!Nálunk is ez volt,és akkor asszisztens tanácsolta,hogy tartsam függőlegesen,majd egy pillanatra tegyem le és vissza függőlegesre.Nálunk bejött,amikor emeltem már fölfelé büfizett hatalmasat.
2011. okt. 11. 19:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Úgy csináltuk mint a 19:20-as válaszoló. Legtöbbször jött is a büfi tőle, de lányom nem volt túl ügyes büfiző, és ő is hasfájós volt. Volt, hogy sokszor letettük-felvettük, függőlegesen tartottuk, járkáltunk vele nagyon sokáig, hogy legyen büfi, de semmi...

Aztán pár hónaposan megtanult büfizni, de az első hónapokban szenvedés volt hiába próbálkoztunk...

Úgyhogy lehetséges, hogy még nem tud büfizni, de "meg fogja tanulni".

2011. okt. 11. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!