Milyen kinti "első cipőt" vegyek fiamnak? Márka? Mi az amire figyeljek? Méretet hogy kell választani? Deichmanos Elefanten cipőkről mi a véleményetek?
Szerintem nagyon jó az elefanten! Nem olyan marha drága és mégis minőség.
Én amit nézek: kezembe veszem és a talpát össze tudjam hajtani a kezemben (ez jelenti h elég rugalmasan követi majd a babám lábának mozgását és nem csak igy "tappogni" fog benne mintha téglán járna)
legyen tiszta bőr,
és az se baj ha kicsit magasabb a szára (boka fogása szempontjából)
Inkább tépőzárasat mint fűzőset (praktikum szempontból)
Bár nekem télire lett járó babám és a sok beöltöztetés sapka sál overál stb mellett örültem ha nem kell még fűzőkkel bajlódnom:) Nem ebszélve hogy addigra üvöltött már a türelmetlenségtől.
nagyon jó cipők az elefantenek. próbáld rá és hagyd sétálni benne kicsit az üzletben. a méret: a cipő sarka és a baba sarka közé férjen be pont az ujjad.
a fiamnak ez volt az 1. lépés cipője és szuper volt:
csak akkor még kék volt,nem barna:)
ebszélve=beszélve persze:))
Egyébként meg a méret: itthon ráállítottam egy papírra (mert úgy lapul ki annyira a lába amekkora valóban kell neki ) fekve ülve nem jó mérni.
Körberajzoltam és annál egy fél centivel nagyobbat vettem.
Aztán később már mikor ezt kinőtte és ügyesen járt-futott stb. akkor már 1 centivel veszek nagyobbat mint pont a lába, egyrészt h tudjon mozogni benne a lábujja másrészt mert marha gyorsan kinövik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!