Van olyan 35-38 éves nő, aki kapcsolatban él, és akinek nincs gyereke?
Ööö, hát szerintem ezt a kérdést nem ide kellett volna kiírni, mert nem hiszem, hogy itt vannak olyanok. A családi kapcsolatokban jobb helye lett volna.
Mindenesetre én nem ismerek ilyet, viszont az is tény, hogy nem sok 35-38 éves nőt ismerek, akit meg igen, azt azért ismerem, mert van gyereke, pl. fiam bölcsis társainak a szülei.
igen, nem akar babát :(
Te sem szeretnél vagy ismersz olyat aki így van ezzel?
35 éves vagyok. 30 évesen találkoztam a párommal aki simán a férjem lenne már ha nem kellene várnunk még a bevándorlás miatt.
Mindíg is akartunk gyerekeket és most végre babás vagyok újra. Tavaly sajnos volt egy vetélésem.
A barátnőm aki mozgás sérültekkel foglalkozik, sosem akart gyereket...aztán neki is megszólalt az óra. Tartott olyan 2-3 évig. Ma már örökbe akar fogadni..átvitt értelemben ő is akar gyerkőcöt.
Tudok olyat aki beteg és nem mer belevágni pedig biztos kapcsolatban él, olyat aki évek óta próbálkozik de nem jön össze...olyat aki bevállalta közel a negyedik x-hez mielött lehúzták volna a rolót és boldog, hogy van kicsikéje és tök egyedül van mert a gyereke apja a helyi bika...
én pedig alig várom, hogy megszülessen és a karjaimba vehessem. Nem érdekel, hogy fiú-e vagy lány csak az, hogy egy egészséges, okos, talpraesett, igaz, jóképű boldog, sikeres ember legyen belőle, akinek van szive.
Köszönöm szépen a válaszokat, sokszínű és érdekes volt. Igen, ebben a cipőben járunk, de nem én, hanem a két lányom. Egyik 35 a másik 38 éves. Mindketten stabil kapcsolatban élnek, de csak nem akar jönni az unoka. :( Ha kérdezem, akkor a válasz az, hogy Anyu, ne foglalkozz már ezzel, majd lesz neked is unokád. Jó, de mikor!!!!???
Sokat utaznak (munkájuk kapcsán), a magánéletben is síelnek, szörföznek, Olaszországban hegyi túráznak, de szerintem már itt lenne az ideje, hogy családot alapítsanak. Persze bele nem szólhatok, ezért is érdekelt, hogy más nők ebben a korban hogy állnak ezzel a érdéssel.
Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!