Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis ha uj szulott babamna...

Normalis ha uj szulott babamnal 1 het alatt 54 db pamperst hasznaltam el?

Figyelt kérdés
vagy en cserelem tul gyakran alatta?
2008. szept. 10. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
7-8 pelus nem sok az én lányomat is minden szopizás után tisztába raktam, mert tele kakilta. Most már kevesebbet használunk 5-6 pelus megy el, mert már nagyobbacska 11 hetes. éjjel nem rakom tisztába csak akkor, ha bekakil, de szerencsére meghagyja inkább nappalra. Ha csak pisis akkor nem kell rögtön tisztába rakni amikor csak kevés vagy éppen, hogy csak van benne.
2008. szept. 10. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel semmi gond! Az újszülött babák általában minimum annyiszor kakálnak, ahányszor esznek, és egy ilyen picuri ha 3 óránként szopizik, akkor az egy nap 7-8 étkezés, 7-8 pelus. Ha nagyobb lesz majd ritkulnak az étkezések, és kevesebb lesz a teletermelt pelenka is.

Ha nem bukós a babád, akkor próbáld meg ne szopi előtt, hanem utána tisztába tenni, mert sokszor kaja közben rotyog a gatya... :)

2008. szept. 10. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én speciel ilyen sokat nem használtam el a gyerekeimnek, de tény, hogy az újszülöttek igen gyakran telerakják a bugyrot. Szerintem picit sok. De inkább cserélj gyakrabban, mint kipirosodjon a popsija, vagy netán bőrgombát kapjon.
2008. szept. 10. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
6 hetes koráig nálunk is rengeteg fogyott! Azóta, ha jó minőségű a pelus akkor ha nincs kaki akkor több órát is kibír. Én pampers-t használok és este 7-reggel hétig bírja, és a popsi tiszta száraz benne. 4.5 hónapos baba anyukája
2008. szept. 10. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!