Most használtam előszőr ricinusolajat. Ez normális? Böv lenn.
Figyelt kérdés
Csak naturan raktam fel, mert azthallottam, hogy jó a hajhullásra. Megmostam a hajam, és felraktam, rátekertem a türülközőt. Most itt tartok xD
Nagyon ragad a hajam ez normális?
2010. aug. 2. 23:11
2/5 anonim válasza:
Istenkém magában az olajat ne kenjétek fel a hajatokra,mert nagyon nehéz kimosni és oljos lesz, itt a bizonyíték, Igen ez normális, keverd össze tojássárgájával és úgy vidd fel.
3/5 anonim válasza:
Én is tegnap használtam először:D
De mondta a patikus, hogy egy tojássárgája kell hozzá:)
Nekem nem ragadt, 2x megmostam csalános samponnal és tökéletes:)
24/L
4/5 anonim válasza:
Szia! Én már fél éve ricinusozok és én mindig teszek mellé egy kis étolajat. Tojássárgát még nem tettem hozzá, mert többektől is hallottam, hogy büdös lesz tőle a haj és beleszárad a hajadba. 2x samponozva simán kijön az olaj.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Máskor étolajal próbálkozom!
2010. aug. 3. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!