8 hónapos babám leesett az ágyról (45cm), mire figyeljek? Szegénykém 1 órán keresztül borzalmasan sírt. Fájhat valamije vagy csak az ijedségtől?
Voltunk az ügyeleten hálistennek nem lett semmi baja a babámnak.
Elmondta a doki,hogy mikor kell azonnal orvoshoz fordulni ilyen esetekben:ha hány a baba,ha vérzik vagy a füle,vagy az orra,ha nagyon aluszékony ill.nagyon mélyen alszik(míg normális esetben kisebb zajokra egyébként felébred),lelassul a mozgása vagy a szemein látni zavarodottságot.
Ha esés után azonnal felsír,majd megnyugtatás után tud enni,inni a baba akkor valószínűleg nincs baj.
1. vagyok.
Miután visszatértem a kérdésre és elolvastam a többiek válaszait, miszerint azonnal menj vele dokihoz, kissé lelkiismeretfurdalásom lett, hogy én meg jóformán "elódáztam" és azt írtam, hogy nem lesz baj. Bocsáss meg ezért!
A mienk akkor úgy sírt, hogy azt hittem megfullad és szintén hosszan. Én akkor a védőnőt hívtam fel, hogy szükséges e orvoshoz menni. Elmondta ő is ezeket a figyelendő tüneteket. Nem jelentkezett egyik sem szerencsére, így el is felejtettük az esetet, a kislányom menyugodott szépen. Ezek alapján mertem írni, hogy szerintem nincs baj.
Én is örülök, hogy rendben van minden. :D
Köszönöm mindenkinek,aranyosak vagytok.
Első válaszolónak!Ne legyen lelkifurdalásod,pontosan leírtad,hogy mire kell figyelni.Az ügyeletes orvos is azért mondta el,hogy ilyenkor mik a "baj tünetei",hogy nem kell egyből orvoshoz fordulni,csak ha valami furcsa dolog történik.Nálunk a sok sírás volt az.Valami miatt az én babám nehezebben nyugodott meg,lehet beütötte a hátát(aminek bár nincs látható jele)és fájhatott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!