Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek "nehezebb eset" volt...

Akinek "nehezebb eset" volt az első babája (hasfájós, ölbaba, rossz alvó, akaratos, nyugtalan stb. ) mikor szánta rá magát a kis tesóra, és ő milyen baba lett?

Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 13:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Na az első nekem is ilyen volt.Már a kórházban elkezdte az állandó bőgést, majd itthon folytatta. Sírt ha felvettem, ha letettem, ha ringatta,ha járkáltam vele szóval mindig. Csak a cici nyugodott meg.1,5éves korára teljes idegroncs lettem tőle, a hiszti korszak miatt is. Már alig vártam, hogy megszabaduljak tőle.2 évesen bölcsibe , majd oviba ment. Most már 5 éves okos, szép lány, bár még mindig hamar elsírja magát, de látom vannak nála sokkal hisztisebbek ovodában, utcán, boltban.

A második babát ennek hatására, csak 4 év mulva válaltam be.Őt a jutalmamnak tartom,amit a naggyal való szenvedésért kaptam. Ő is lány 3 hos koráig csak evett-aludt. Most is csak akkor sír ha tényleg valami baja van. Nagyon jól elvan magában. Ugyhogy van remény:)

2015. okt. 6. 07:53
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

16 hónapos múlt a fiam, jó darabig nem akarok még kistesóról hallani. Kb minden megvolt a rossz alvó kivételével, rettenetesen hasfájós volt, nagyon rosszul bírta a fogakat, iszonyatosan ölbebaba, és most kezdődik a hiszti is. Nekem még jó pár év kell, hogy összeszedjem magam, visszamenjek dolgozni, érjenek felnőtt emberekkel is ingerek stb. talán 3-4 év múlva elgondolkodok tesón, fiatal vagyok még bele fog férni (de ha nem lennék akkor sem akarnék mostanában semmiképpen).

Egyébként imádom a fiam, de nem akarok hazudni, kőkemény vele.

2015. okt. 6. 19:44
 13/13 anonim ***** válasza:
89%

4 éves a "nehéz eset". :)

Hogy mikor lesz tesó? Soha!!

Évek óta idegroncs vagyok.

2015. okt. 7. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!