Túlélési tippek hasfájós baba szüleinek?
Két hetes a lányom. Második éjjel vannak gondjaink: vigasztalhatatlanul sír.Tudom, hogy ez még eltarthat egy ideig, de érdekelne, ki hogyan élte túl a kevés alvást és azt, hogy tehetetlenül kell nézni a gyermek szenvedését. Sajnos nem tudok rajta semmivel sem segíteni:((
A büfi a kezdetektől nehezen ment, ezért Espumisant kap már egy ideje, tornáztatom, masszírozom, tegnap elkezdtük a Biogaiát is.
Nem nagyon tudsz ellene mit tenni.
28/N
4 éves kisfiú és 18 hetes kismama
evés után simogasd a hátát picit erősebben vagy finoman ütögesd addig amíg nem büfizik fog az menni csak rá kell találni h hogy sikerül
am alszol akkor mikor ö is
ha nappal akkor nappal
és szerintem nem hasfájás még csak még nem állt át nappali műszakra
fektesd a mellkasodra éjjel amíg el nem alszik
vagy mindig kínáld meg szopival ha felsír ennyi idősen még simán ehetnek/ihatnak akár napi 10x is
Ha még esetleg nem próbáltátok: tejmentes diéta.
Nálunk ez vált be,kegyetlen,de 8 hónapig szenvedünk a hasfájástól,később már a refluxxal együtt.
Ha szoptatsz,akkor neked kellene megpróbálni a tejes dolgokat elhagyni,legalább 1 hétig ( a felvágottakban is van tej,sok készételben stb. tejpor se legyen,semmi tejalapú)
Ha pedig tápszeres,akkor próbáljatok ki nem tejalapú tápszert (nem HA-s,hanem mondjuk pregomin,pepti,vagy a neocate-ez utóbbi az egyetlen aminosav alapú tápszer,ha semmi nem vált be,akkor ezt szokták felírni).
Nem tudom,hogy gyerekorvos milyen támogatásra tudja felírni,de gasztos doki 90%ra,így egy doboz 300 ft körül van.(a neocate támogatással is 932 ft,nekünk ez vált be csak)
Kitartás!!! :-)
Köszi!
Kedves Harmadik válaszoló! Kipróbálom a hajszárítót! Elég extrém ahhoz, hogy működjön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!