Szerintetek a szélcsőhöz a baba hozzaszokhat? Nagyon hasfajos a kislányom es csak ezzel tudok rajta enyhíteni!
Megoszlanak a vélemények ebben is. Nekünk egyik gyereknél se jött be a szélcső. Semmit nem ért.
Nekünk a nagyobbik lányunknál az ügyeleten közölte a doki, hogy hőmérőzzük meg. Meg is mutatta hogyan kell. Akkor már 6. napja nem kakilt a tápszeres lányunk. Eléggé fájhatott neki.
Mi próbálkoztunk mellette mindennel, de semmi nem vált be, csak a hőmérő.
Ez kb. 4-4,5 hónapos koráig (hozzátáplálás kezdetéig) kellett bevetetni. Az elején sűrűn, a vége felé meg elszórva.
Egyáltalán nem szokott hozzá. Ma már 4 éves a nagylány és simán bármikor képes kakilni, ha kell neki.
Nem kell ott állnom és hőmérőznöm.
A kicsi most 13 hós, nála már alapból hőmérőztünk. Nem vártunk x napot, mint az elsőnél, ahogy mondták.
Nála nem sűrűn kellett használni, 2 hónapos kora után már egyáltalán nem. Ő is simán kakil, ha kell neki.
próbáld az Espumisant!!
nálunk kegyetlen volt, ez megoldotta, soha nem szélcsöveztem volna.
Fiamnál nem mertem használni, pont a rászokás miatt, pedig milyen jó lett volna. Most a kislányomnál nem volt más választásunk, semmi sem hatott, a szélcső volt az utolsó megoldás és nagyon bevált. 3 hetes korától 3 hós koráig minden nap egyszer (esti etetés előtt) használtuk, amint megszűnt a hasfájós időszak elhagytam a szélcsövezést, egyik napról a másikra, fel sem tűnt neki. Simán kakilt egyedül is.
Amúgy nekem a lázmérő jobban bejött, a szélcsőbe néha annyira belement a kaki hogy nem tudtam kimosni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!