Mindig cicin aludna el, de túleszi magáta a mellemen és akkor már azért sír. Kifejni sajnos nem tudom teljesen. Most is üvölt mellettem. Kérlek segítsetek! (cumi nem kell neki)
2009. jan. 30. 09:47
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nem írtad,hogy mennyi idős a babád,de nálam egy séta mindig beválik.A levegő elnyomja és nagyon jót alszik,még ha nyűgös is!
6hetes baba anyukája
2009. jan. 30. 10:07
2/7 A kérdező kommentje:
Vasárnap lesz szintén 6 hetes. Most eleludt végre, mellettem van a babakocsiban. Sajnos rajta ilyenkor a levegő sem segít. :( Végigordítja a sétát is.
2009. jan. 30. 10:18
3/7 anonim válasza:
Szegény!Nagyon nehéz amikor már mindent megpróbáltál és semmi változás.
Az én bébim is nagyon nyűgös napok óta,ma végre javulást látok!!
Teát próbáltál már adni neki?(édeskömény)Én itatom a fiam és beválik nálunk.(persze módjával,mert a sok sem jó belőle)
Első voltam
2009. jan. 30. 10:30
4/7 anonim válasza:
szia!
az én kislányom már 8hónapos és még mindig hasfájós.ő is könnyebben alszik el a levegőn, de én nem szerettem vola erre szoktatni.mi találtunk egy számára kellemes pozitúrát, úgy, hogy egy pici nyomást gyakoroljak az alhasára. ez beválik, csak próbálgatni kell.nekünk kb.6 hétbe telt mire rájöttem, hogy ha a mellemen van a pocija az nyugtatja.
2009. jan. 30. 11:08
5/7 anonim válasza:
jó tanácsként még annyit, hogy mi espumisant adtunk neki.elég 2-3 csepp étkezésenként, rengeteget segített.néha viszont szüneteltetni kell, mert állítólag hozzá szokhat a pici.
2009. jan. 30. 11:11
6/7 A kérdező kommentje:
Espumisan, Infacol, Édeskömény nem segít sajnos. A doki Papaverin oldatot írt fel, az hat, de bekómál tőle, mivel nyugtató is van benne. Na arra meg végképp nem akarom rászoktatni. Csak akkor adok be neki, mikor már nagyon szenved szegénykém, akkor is az előírt mennyiség negyedét. Jó erős lehet, mert 5 perc múlva alszik is. Ki tudja mi van benne...
2009. jan. 30. 13:47
7/7 anonim válasza:
nem tudod rászoktatni a papaverinre nyugodj meg, hasfájásra vannak homeopátiás szerek is amelyeket használhatsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!