Ki lehet nyitni az ablakot abban a szobában, ahol a 4 napos újszülött éppen van/alszik?
ha nem tárod sarkig akkor simán
ne rá menjen közvetlen a levegő
4 naposan már sétálni vittem a gyerekeimet :-)
Én kinyitnám. (és ki is nyitottam)
Egyáltalán nincs hideg kint. Muszáj a friss levegő.
Egyébként amikor hazavittétek, is levegőzött, nem? :)
Már most szokatnám, minden nap egy kicsivel több időre kinyitnám rá az ablakot, és másfél két hetesen már vinném sétálni is.
Én nem vinném másik szobába.
Nálunk éppen nagyon jó idő van. Alaposan betakargatnám, sapi a fejére és lehet szellőztetni.
A friss levegőn jobban fog aludni, mint az áporodott levegőjű szobában.
felöltözteted úgy, mintha kivinnéd. Ennyi.
AMikor én hazavittem a lányom, napokig ömlött, jól is néztem volna ki, ha addig nem szív friss levegőt...
Mondjuk attól, hogy nem a jelenlétében szellőztetsz, hanem átviszed addig másik szobába nem lesz áporodott levegőjű a szoba :).
4 naposra én még nem nyitnám rá az ablakot, maximum ha nyár lenne.
Nagyobbacskára (1-2 hetes) már lehet úgy ahogy írják, hogy felöltözteted, betakarod.
Ki lehet.
En 2 naposan mar vittem setalni. Angliaban lakok ahol raadasul szel van. Semmi baja!
Persze, hogy ki lehet, mi még a kórházban a szobában is kinyitottuk az ablakot, minden nap, Persze előtte kissapka fel takaróval bebugyolálni és a "huzat" irányából elhúztuk. 2*10 percet mindig így voltak legalább. Aztán itthon szintúgy voltak, pedig az egyik januári a másik szeptemberi.
Nem kell túlóvni. És igen van akinek ilyenkor nincs is más választása, pl nálunk egy napot nem volt itthon az oviból a nagy mikor a kicsi született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!