Csaklee kérdése:
Újszülött hasfájás enyhítésére van tuti tippetek? 5 napos a babám
Figyelt kérdés
tegnap hoztam haza a kórházból és tegnap éjjel óta nagyon kínlódik. A kórházban semmi baj nem volt. Aludt, szopizott. Igény szerint kapja a tejcsit, sokszor másfél óránként. Bűfizni viszont csak nagy ritkán tud. Gondolom, hogy emiatt fáj a pocija. Segítsetek kérlek!2015. márc. 21. 18:08
1/13 anonim válasza:
a büfiztetés, ha nem jön ki egyszerűen, akkor akár 20 percig is tarthat. érdemes megpróbálni, mert jobb mint kutyulékokkal "tömni" :) egyébként a colief és a biogaia nagyon népszerűek és jók is, érdemes kipróbálni. kislányomnál a colief 1 hét alatt megoldotta a problémát. (ő szinte egyáltalán nem tudott büfizni, vagy én voltam a béna)
2/13 anonim válasza:
Mi sokat sétáltunk vele. Vettünk infacolt, az segített bufizni. De sztem az espumizan az jobb. Továbbá nagyon figyeltem. Hogy mit eszem. Ez mára szinte csak húsi, tészta, rizs. Zöldséget, gyümölcsöt alig ettem. Rostosak, ez okozhat hasfajast. Szülesznom mondta. Ja és a hajszarito az bejött:-) pocijara fújva, el is aludt ilyenkor. Kitartást!
3/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a büfi hiánya miatt van.
Fiam szinte soha nem büfizett, mégsem volt hasfájós.
Nem fázik, esetleg nincs melege? Mi van máshogy mint a kórházban? Ott miért nem fájt a hasa?
4/13 anonim válasza:
Tuti, hogy a hasa fáj? Elvileg a hasfájás 1,5 hetes kor körül jön elő. Nekünk amúgy egyedül a biogaia segített, igaz legalább 5 nap kell mire hat.
5/13 anonim válasza:
hason altatni probaltad? legalabb 2 böfit kellene produkalnia, ha ez 20 percig tart akkor addig tart. es ne altasd cicin.
6/13 anonim válasza:
Erdemben nem annyira tudok hozzaszolni sajnos, csak irom, hogy az en babam egyaltalan nem bufizett, megsem fajt a hasa. Szoval nem biztos, hogy ez a baj.
7/13 anonim válasza:
Biogaia és Infacol enyhiti de néha van még nálunk is. Hajszáritó hasra irányitva nagyon bejött nekünk is
8/13 A kérdező kommentje:
igen szinte biztos vagyok benne, hogy a hasikája fáj mert görcsösen sír, és felhúzgálja a lábijait.
A kórházban is így volt! Ott is úgyan úgy nehezen ment a büfizés.. :/
2015. márc. 22. 11:56
9/13 A kérdező kommentje:
nagyon ritkán sikerül büfizni..:I
2015. márc. 22. 12:01
10/13 A kérdező kommentje:
igen próbáltam hason altati de úgy sem sikerül..
2015. márc. 22. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!