Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha elmúlik a hasfájás, elmúlik...

Tünde84 kérdése:

Ha elmúlik a hasfájás, elmúlik az egész napos nyűgösség is?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 13:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen,lényegesen jobb lesz a helyzet!
2013. jan. 14. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos, mert nem biztos, hogy a hasfájás miatt nyűgös. A miénkkel 2 hót végigszenvedtünk(mondtam a háziorvosnak a tejallergiát,mert apuka is az, de nem vett komolyan),mire elmentünk magánba egy gyerekgyógyász-gasztoenterológushoz. Ő egyből a tejallergiát mondta, mikor megvizsgálta.
2013. jan. 14. 16:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Már annyira el vagyok keseredve, folyton nyűgös, semmi nem köti le, csak nyafog, ritkán van jó kedve. Nem tudom mit csináljak. Mikor sír én is vele sírok sokszor. Imádom a kisfiamat, de belefáradok lassan ebbe a tehetetlenségbe, nem tudom miért ilyen, mi az oka. Nem marad el 5 perctől tovább sem a játszószőnyegen, sem a hordozóban, sem a babakocsiban. Nem tudom mit próbáljak már meg. Köszi a válaszokat.
2013. jan. 15. 07:43
 4/9 anonim ***** válasza:
ismerős a szitu, ha elmúlik a hasfájás hidd el jobb lesz, és akkor már több dolog le fogja kötni, nem kell állandóan mellette lenned, nálnk kb. 4 hónapos koráig tartott, nagyon fárasztó volt, babycalm cseppet adtam neki, azzal az éjszakák legalább nyugisabbak voltak
2013. jan. 15. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a baba? Széklete rendben? Minden nap kakil?
2013. jan. 15. 16:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedden megyünk kivizsgálásra, kértünk időpontot, remélem sikerül kideríteni a nyűgösség okát. Amúgy 3 hónapos a kisfiam és a széklete rendben van, naponta 2-3-szor kakil. Lehet egyébként azért is sírós és nyűgös mert nem jó neki a tápszer? Milumil HA Start Optima- ezt kapja.
2013. jan. 17. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
2-s vagyok. Mi i ezt ettük először, aztán kaptunk tejmenteset. Milumil Pregomil.
2013. jan. 24. 09:21
 8/9 A kérdező kommentje:
A tejallergiának milyen tünetei vannak azon kívül hogy nyűgös a baba?
2013. jan. 25. 16:47
 9/9 anonim válasza:

Kedves kerdezo es kommentelok!

Valoban megszunt a baba nyugossege mikor elmulta pocakfajas? Mikormult el? Mintha elvagtak volna vagy fokozatosan? Miben valtozott a napotok?

Nekunk napirendet nem sikerult 11 hetesen sem kialakitani mert folyton nyugos semmi nem koti le nem is alszik napkozben babakocsiban sem max. cicin vagy kendoben. Nagyon sajnalom ot es nekem us faraszto is.. :-(

2014. nov. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!