Felkeltsem emiatt 1 hónapos babám?
Nagyon hasfájós szegénykém. 6kor szopizott, mostanában szokott kelni, de szívem szerint hagynám aludni, ameddig szeretne. Kb 1 órája tudott elaludni, addig görcsei voltak :(
Kb fél órája olyan nagyot kakilt, hogy a férjem az emeletről hallotta. Azóta teljesen megnyugodott, úgy alszik, mint a bunda.
Vegyem ki a kakit, ki fogja csípni a popsiját? Vagy ha még mondjuk 1 órát alszik nem lesz baja? Mert arra felkel, ha átpelusozom.
Hagyd aludni, semmi baja nem lesz a popsijának, ha bekented popsikrémmel.
No meg aztán megkönnyebbült rendesen, had élvezze a pihentető alvást.
Én sem háborgatnám.Ha majd felkel,mert úgy is hamarosan éhes lesz,bőven ráérsz átpelusozni.
Esetleg kend át majd alaposan ismét popsikrémmel,hogy ápolja a bőrét most különösképpen.
Felkelt nemrég:) nem, sosem szoktam neki bennehagyni, de mst hagytam aludni:) most már szopizik, popsiját jó alaposan megmostam és bekentem popsikrémmel.
Köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!