Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy érdekes módszerrel állítól...

Egy érdekes módszerrel állítólag 100%-os biztossággal meg lehet tudni a baba nemét. Válaszolnátok két kérdésre ehhez?

Figyelt kérdés

Milyen nemű a gyermeked/gyermekeid?

Ki a dominánsabb a kapcsolatotokban?

Nagyon kíváncsi lennék, hogy tényleg ennyire tuti-e ez a módszer, mert az én családomban és a pároméban is nagyon bejött! Ijesztően nagyon... :) Most "visszamenőleg" kellene néhány precedens, remélem segítetek. Délután visszanézek és megírom a módszer lényegét. Addig is minél több válaszra lenne szükségem! És ha bejön, akkor már előre is meg lehet mondani, hogy milyen nemű lesz a baba. Érdekes...

2010. márc. 15. 09:05
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Kisfiunk van és nálunk anci a dominánsabb! :))))

*Sz*

2010. márc. 15. 12:15
 32/38 anonim ***** válasza:
Nálunk fiú,lány,fiú és anya a dominánsabb,vagyis én.
2010. márc. 15. 12:24
 33/38 anonim ***** válasza:

Én is hallottam ezt és ahol mindkét nem előfordul a gyerekeknél ott az a magyarázat, hogy változik a kapcsolat minősége és persze anya és apa is és változik idővel az is, hogy ki éppen akkor a dominánsabb.

Szerintem tudományosan nem bizonyított, de mindenesetre érdekes és ahogy visszaolvastam a válaszokat tényleg nagy százalékban "bejön". (persze az is kérdés, hogy ki mennyire tudja objektíven megítélni, hogy ki a dominánsabb?!)

:-)

2010. márc. 15. 12:36
 34/38 anonim ***** válasza:

Örülök ennek, ezek szerint a második is fiú lesz, ha lesz!

Én csak fiút szeretnék!

2010. márc. 15. 12:48
 35/38 anonim ***** válasza:

1. Kislányom van.

2. Én vagyok a dominánsabb.

2010. márc. 15. 13:05
 36/38 anonim ***** válasza:

Fiunk van.

Van amibe en vagyok a hatarozottabb van amibe a ferjem de talan kicsit megis en vagyok a dominansabb:)

2010. márc. 15. 19:39
 37/38 anonim ***** válasza:
Na, az asztrológia aztán valóban meghatározó!!! Csak nem az én életemben.... AZ én életemet más Valaki határozza meg.
2010. márc. 19. 09:02
 38/38 anonim ***** válasza:
Eddig nem beszéltünk asztrológiáról... :S
2010. márc. 19. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!