Egy érdekes módszerrel állítólag 100%-os biztossággal meg lehet tudni a baba nemét. Válaszolnátok két kérdésre ehhez?
Milyen nemű a gyermeked/gyermekeid?
Ki a dominánsabb a kapcsolatotokban?
Nagyon kíváncsi lennék, hogy tényleg ennyire tuti-e ez a módszer, mert az én családomban és a pároméban is nagyon bejött! Ijesztően nagyon... :) Most "visszamenőleg" kellene néhány precedens, remélem segítetek. Délután visszanézek és megírom a módszer lényegét. Addig is minél több válaszra lenne szükségem! És ha bejön, akkor már előre is meg lehet mondani, hogy milyen nemű lesz a baba. Érdekes...
Kisfiunk van és nálunk anci a dominánsabb! :))))
*Sz*
Én is hallottam ezt és ahol mindkét nem előfordul a gyerekeknél ott az a magyarázat, hogy változik a kapcsolat minősége és persze anya és apa is és változik idővel az is, hogy ki éppen akkor a dominánsabb.
Szerintem tudományosan nem bizonyított, de mindenesetre érdekes és ahogy visszaolvastam a válaszokat tényleg nagy százalékban "bejön". (persze az is kérdés, hogy ki mennyire tudja objektíven megítélni, hogy ki a dominánsabb?!)
:-)
Örülök ennek, ezek szerint a második is fiú lesz, ha lesz!
Én csak fiút szeretnék!
1. Kislányom van.
2. Én vagyok a dominánsabb.
Fiunk van.
Van amibe en vagyok a hatarozottabb van amibe a ferjem de talan kicsit megis en vagyok a dominansabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!