Egy érdekes módszerrel állítólag 100%-os biztossággal meg lehet tudni a baba nemét. Válaszolnátok két kérdésre ehhez?
Figyelt kérdés
Milyen nemű a gyermeked/gyermekeid?
Ki a dominánsabb a kapcsolatotokban?
Nagyon kíváncsi lennék, hogy tényleg ennyire tuti-e ez a módszer, mert az én családomban és a pároméban is nagyon bejött! Ijesztően nagyon... :) Most "visszamenőleg" kellene néhány precedens, remélem segítetek. Délután visszanézek és megírom a módszer lényegét. Addig is minél több válaszra lenne szükségem! És ha bejön, akkor már előre is meg lehet mondani, hogy milyen nemű lesz a baba. Érdekes...
2010. márc. 15. 09:05
21/38 anonim válasza:
Kisfiam van, férjem dominánsabb, mint én.
22/38 anonim válasza:
Fiunk van, és vagyok talán a dominánsabb.
23/38 anonim válasza:
11.06-os vagyok, bocsi, lemaradt, hogy anya vagyok.
24/38 anonim válasza:
Nekunk fiunk lesz par heyen belul es en, az anyuka vagyok a dominansabb!
25/38 anonim válasza:
Kisfiúnk van,és egy picivel talán apa a dominánsabb,de jó egyforma inkább.
27/38 anonim válasza:
Kislanyunk van. A parom a dominansabb, de vannak olyan idoszakok amikor en. Szoval az attol fugg.....
28/38 anonim válasza:
Húúúú de nehéz kérdés....
úgy gondolom, hogy a férjem a dominánsabb, viszont én erőszakosabb vagyok, ha akarok valamit és el is érem, mindig...:D
Kisfiam van
Nemsokára tervezzük a tesót, mire számíthatok????:)
üdv
29/38 anonim válasza:
Lányom 6 éves, fiunk 5 hónapos, és én vagyok(anya) a domináns. Most 12 hetes terhes vagyok, még nem tudjuk a baba nemét.
30/38 A kérdező kommentje:
"Takács Tibor szerint (aki mellesleg asztológus) a gyerek neme a kapcsolattól függ. A gyerek ugyanis harmóniára vágyik és kiegyenlít. Ha az adott kapcsolatban a férfi erősebb, a baba lány lesz, hogy erősítse az anyját. Ha a nő az erősebb, fia lesz." Nos, a biológiai magyarázat az, hogy bonyolult nanogén-receptorok sejtszinten információt küldenek a petesejtnek, hogy melyik kromoszómát engedheti be... Mivel a petesejtünk is tartalmazza a mi tulajdonságaink génjeit, mert hát ugye minden sejtben DNS láncok milliói vannak, ezért a petesejtet felfoghatjuk a mi mikroszkópikus másunknak. Így aztán a dominanciánkat is tartalmazza a génállomány. Mivel a testünk is mindenhol próbál egyensúlyt teremteni az egészséges működés érdekében, a domináns petesejthez nem domináns spermiumot fog "hozzárendelni". De persze ezen is lehet vitatkozni és biztos most ezerszámra jönnek majd az ellenpéldák. Mert van is ellenpélda, volt is és lesz is. Bár az én személyes véleményem az, hogy nem is rossz elmélet ez.
2010. márc. 15. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!