Melyik a jobb előre tudni a baba nemét vagy ha csak születésnél derül ki?
Háááát, ha nem gond, hogy a kórházból mehet apa babaruhát venni, ha fiúcska?!
Más szempontból nem hiszem, hogy "gond" lenne.
Ha tényleg egyikőtökben sincs erősebb vágy egyik, vagy másik nemű baba iránt, akkor tényleg izgi, hogy mi lesz...:-)
Mi is azt mondtuk, hogy mindegy, de ha lehet, akkor egy hajszálnyival inkább jobban kislányra vágynánk. de csak egy hajszálnyival, legalábbis ezt mondtam.
majd voltunk genetikai vizsgálaton, és mikor megjött az eredmény, hogy kislány, fél órát zokogtunk, hogy jaj, de jó.
tehát az a hajszálnyi mégsem csak annyi volt...persze az egészsége is fontos volt, azért is sírtam...
Jó egészséget Nektek is!
40 h.km.
Szia
Én nagyon szerettem volna kislányt mikor a doki megerősítette,hogy az lesz hát nem mertem beleélni magam és csak fehér meg egyéb uniszex dolgokat vásároltam (lány lett). Már próbálkozunk a következő babával és úgy vagyunk vele,hogy akkor legyen meglepetés és csak akkor szeretnénk tudni a nemét,ha már kint lesz.
Én 3x szültem és egyszer sem tudtuk a nemüket:-))
Teljesen megoldható minden, mi élveztük a férjemmel a "bizonytalanságot". Direkt nem kérdeztük meg! Mind a 3 fiú lett:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!