Vettetek már teszveszen, vagy vaterán láttatlanban babakocsit?
Szia, nekem is van eladó! :)
Én úgy tervezem, hogy ha leütik, és eljönnek, megnézik, aztán, ha mégse tetszik, békében elválunk és lezárjuk a dolgot semlegessel. Én it tudom, hogy látni kell a kocsit, kivéve, ha ismeri a márkát az anyuka, és direkt olyat keres, amit én kínálok. A meglévő hibáit beleírtam a szövegbe, becsapni nem akarok senkit. Kérdezni meg lehet alap dolgokat leütés előtt.
Én tutira nem kockáztatnám hogy kizárjanak, ezért, ha nekem írna valaki trükkösködő üzenetet, én bizony kitörölném.
Ja vásárlóként is jó a tapasztalatom: az autóshordozót vateráztam, és postán érkezett. A márkát ismertem, a Brendonban már a kocsiba is belepróbáltuk. Aztán vettem egyet, és kifogástalan állapotban van.
Én nem vaterán vettem, hanem az eBay-en és a tesóm ment érte angliában. Megnézte, kipróbálta, megmutatták neki hogyan kell használni és elhozta. Nagyon szeretem.
Ha vennék vaterán vagy teszveszen ugyanígy tennék.
Mindenképpen személyesen kell elmenni érte és előtte egyeztetnék az eladóval, hogy úgy készüljön, hogy legyen ideje megmutatni a használatát, hibáit.
Ha nem felel meg a hirdetésnek otthagynám, mert itt nem 1-2000 Ft-ról van szó.
Én egyébként hiszem, hogy nagyon jó dolgokat lehet venni használtan.
Én még nem vettem neten semmit,csak nézelődöm.Viszont nekünk is van egy aldó babakocsink:) Top Rider.
Nagyszülők vették ha megyünk látogatóba hozzájuk vidékre,ne kelljen Pestről hurcolni.Így kb.5x feküdt benne a kisfiam 15-20 perces séta erejéig.
Ha érdekel írj privit,küldök képet.
Szia
Nekem a párom szokott venni használtan laptopokat,és volt már olyan,hogy azt mondta,hogy köszöni szépen,de nem viszi el az árut,mert olyan hibák nem voltak pl feltüntetve,hogy fa csavart raktak valami helyére,meg ilyenek...
Szóval elment Soroksárra érte,majd jól otthagyta...
Itt sem pár ezer ft-ról volt szó,így csak azért példálóztam ezzel,hogy ha valami nem tetszik,akkor nem vagy köteles megvenni!!!
Főleg ha fel sincs tüntetve a hiba!!!
Bocs az off-ért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!