Ha gondolod,nekünk van egy szép baba kocsink,a fiúnk "kiöregedett" belőle,testvért nem merünk vállalni ezért nem használjuk többet.hetvennégy négyszáznyolcvan nulla húsz,itt érdeklődhetsz iránta,náluk van bizományban.
2010. márc. 15. 08:17
2/17 anonim válasza:
Én csak akartam. Találtam nagyon jó áron Pesten babakocsit, de hát én meg pécsi vagyok, szóval meg kellett szervezni, hogy fel tudjak érte menni. Az eladóval a vétel után meg volt beszélve, hogy két nap múlva tudok értemenni. Amikor szálltunk be a kocsiba, akkor felhívtam, hogy akkor pontosan hol is találkozunk, erre benyögi, hogy ő azt már másnak eladta. Na azt az ordítást nem kívánom senkinek, amit az illető kapott. Még csak fel sem hívott volna a bunkó, hagyta volna, hogy felutazzak Pestre hiába.
2010. márc. 15. 08:27
3/17 anonim válasza:
Vettem 3 szor is, 2 szer egész jól jártam (egy testvér babakocsit vettem iszonyat olcsón, ezeket nem lehet lestrapálni olyan hamar).
1 szer viszont megszívtam. Sajnos az anyagiak játszanak nagy szerepet ebben,mert szívem szerint megnézném előre mindig h mit is veszek meg, pláne ha babakocsiról van szó.
Csakhát ugye újonnan nagyon drága mind.
2010. márc. 15. 08:48
4/17 anonim válasza:
Én vettem egyet, az állapota olyan volt, mint a képeken és a leírásban. A kisfiammal sokat használtuk és még a következőt is kiszolgálja szerintem. Mindössze 8.000 ft-ért.
2010. márc. 15. 08:51
5/17 anonim válasza:
Szia!
Mi is vettünk babakocsit 15.000 ft-ért és nagyon jó állapotban volt pont mint a képen :)!
Én nagyon sok mindent a neten veszek a kisfiamnak!! :D
Meg vagyok elégedve vele!
2010. márc. 15. 09:20
6/17 anonim válasza:
Ha látatlanban szeretnél venni mindenképp kérdezz rá az ülőmagasságra. EGyszer én is pórul jártam mert túl alacsony volt és 3 hónap elteltével már lelógott a kisfiam feje.
2010. márc. 15. 09:39
7/17 anonim válasza:
Én vettem kettőt is a teszveszen. Az elsőt még a terhességem alatt (első baba) a legjobbat, legmasszívabbat strapabírót választottam, mindössze 20000Ft-ért. Erre mikor megszületett a baba rájöttem, hogy ezt nem nekünk tervezték. Dög nehéz volt, a harmadik emeletről, babával együtt, császár után egyszerűen nem tudtam lecipelni. (Pierre Cardin volt) Aztán vettem egy Graco-t szintén teszveszről, iszonyat könnyű, kis helyen elfér, egy mozdulattal összecsukható 7000Ft volt. És tök szuper. Úgyhogy érdemes odafigyelni a részletekre és kérdezősködni kell az eladótól :)
2010. márc. 15. 10:33
8/17 anonim válasza:
Én nem vettem még semmit onnan, mert az ismerettségi körömben csak rossz tapasztalok voltak. De látjátok itt is van aki pozitívan nyilatkozik és van aki negatívan mert átverték szegényt.
Amúgy nekünk van egy kitűnő állapotú szürke-zöld babakocsink eladó. Hordozóval, lábzsákkal, esernyővel együtt. Képet is tudok róla küldeni ha érdekel.
2010. márc. 17. 18:32
9/17 anonim válasza:
én a tel számomat beleirtam a szövegbe amit irtam neki és nem vették észre fel is vette velem a kapőcsolatot és siekrült is megvennünk a hordozót
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!