7 hós babátok átalussza az éjszakákat?
Ha igen hányszor eszik egy nap.
Milyen az étrendetek?
Köszi a válaszokat...!
Szia
Most épp minimum óránként egyszer felébred vagy cicizni,vagy inni,vagy csak úgy a cumijáért..
Amúgy én úgy látom,mintha alul jönne neki két fogacskája,így lehet,hogy azért van...
Amúgy nem alussza át az éjszakát..
Alapból 3 óránkénr felkelt előtte is enni..
Na és a te babád?
Ő felkel éjjel?
Átalussza. Csak hajnal 5 körül felébred, de csak a cumit kell a szájába adni és alszik tovább 7-ig.
Ötször eszik egy nap: 7-kor, 10-kor, 2-kor, 5-kor, 8-kor. Reggel és este tápszert kap, délelőtt sinlac gyümölccsel, délben valami főzelék, általában sütőtök vagy krumpli-répa-csirke, délután gyümölcs.
Az esti tápszerét sűrítem sinlac-kal, valószínűleg ezért bírja vele egész éjjel, mert az jó laktató.
A Sinlac Tejpép(külföldi vagyok)?Nem baj ha keveredik táppal?Én is kipróbálnám!
Mi sem alusszuk át az éjszakát.5 eszik naponta,de nagyon nehezen eszik.Hízni sem nagyon hízik.
Szia!Az én babám egy ideig átaludta,de most kb 2hete felkel éjszaka 2-3 között enni.
Én is úgy látom,hogy 2 foga jön alul,lehet az miatt.
5-ször eszik 1 nap,most beiktatok még egy gyümölcsöt keksszel hátha így jóllakottabb lesz.
ÜDV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!