Egy hét híján 9 hónapos babám leesett a fotelből, fejre. Milyen esetben kell kórházba rohanni vele?
Kedves 16:11-es. Én tanácsot kértem, nem bírálatot. Fogalmad sincs milyen a helyzetünk, én csak azt jeleztem ezzel, hogy nem mindig megoldás a járóka sem, akármilyen minőségit vagy drágát vesz az ember. Ráadásul nem szeretném őt kitenni sem felesleges, s esetlegesen fájdalmas vizsgálatoknak ha nincs rá szükség. Családtag gyerekével volt már rá példa, hogy a kórházban szerzett komolyabb sérülést, mert nem figyeltek rá eléggé vizsgálat közben, s a kétéves kisfiú lepottyant a vizsgáló asztalról, bezzeg sógornőm, az anyuka nem mehetett be. A gyerekorvosunk rendelője pedig a kórház épületében van, így nyilván előbb hozzá megyek, nem az ügyeleteshez.
Az eszemhez meg végképp semmi közöd. Az alapján hogy ismeretlenül, másra mondasz ilyet, mély meggondolatlanságra utal, ergo valószínűsítem hogy nekem több van mint neked. Egyébként Mensa-tag vagyok, nézz utána ha nem tudod mi az. Erről ennyit.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat még neked is 16:11-es.
Egyébként tegnap beugrottam a gyerekorvos magánrendelésére vele,hétvégén magánként van, épp azért amit írt egy válaszoló. Mert bármennyire is jól van, s nincs látszólag baja, lehet odabent is valami. Megvizsgálták, röntgenezték, de semmi baj. Az orvos szerint amit elmondtam, meg az alapján hogy nincs semmilyen sérülése még annyira időben elkaphattam, hogy lényegében alig érhetett a földre. Még púp, vagy folt sincs azóta, s hál isten belül se semmi. Azt mondta a biztonság kedvéért pár napig fokozottan figyeljem, de szerinte nincs semmi gond, ő nem lát semmi bajt. Majdhogynem én voltam a rossz a nővérke szerint hogy ilyen "semmiségért" bevittem. Az orvos szerencsére megértő volt, s normálisan megvizsgálta.
S a durva válaszoló sajnos tényleg túl személyeskedő, amikor gőze sincs rólam, a családomról, a helyzetünkről. Hogy nem törődök a gyerekemmel az a mondat enyhén szólva felháborító volt. Nem kéne ilyent mondani egy anyának aki épp aggódik, s amúgy is ostorozza magát mert leesett valahonnan a gyereke. Bárkivel előfordulhat, de ez a mondat, nagyon rosszul esett, holott tudom hogy nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!