Vigyem kórházba 5,5 hós babámat, miután leesett az ágyról?
Figyelt kérdés
Se a dokinőt se a védőnőt nem érem el.
A hátára esett egy kis piros folt lett e fején.Utána mindjárt felsírt. Nevetett is,nem hányt.
Hogyan figyeljem,hgy aluszékony-e,amikor pl most kell majd aludnia. Hisztis már kb 4-5 napja,ezt sem tudom hogy figyeljem... Pupillája fényre tágul,
2010. júl. 22. 08:43
1/4 A kérdező kommentje:
ill reagál,nem tágul...
2010. júl. 22. 08:50
2/4 anonim válasza:
Szia! Az én babám 1 hónapja 4 hónaposan esett le a franciágyról Doktornő azt mondta nem kell bevinni, csak ha hány, vérzik az orra vagy a füle, illetve ha nem hagyja abba sírást, szerintem nálatok sincs nagy baj. Aluszékonyságot úgy gondolják, hogy a szokásosnál sokkal többet alszik és szinte egyfolytában. Persze azért remélem sikerül elérni a dokit.
3/4 anonim válasza:
Szia!Nekem pár hete a babakocsiból esett ki,mert eltört egy kis alkatrész ami elengedte a mózest a lépcsőn:-(((2 hónapos volt,egyből bevittük a kórházba.Ott azt mondták ha egyből felsir ,és nincs hányás akkor nem történik nagy baj.Szerintem ha mosolyog és figyel,akkor biztosan nincs baja,de azért próbáld elérni a gyermekorvost,és ha gondolom a magad megnyugtatása miatt vidd be az ügyeletre,ott csinálnak neki egy röntgent.
4/4 anonim válasza:
Nekünk is volt ilye, kb ilyen idősen, a doktornő azt mondta figyeljük máshogy viselkedik-e, hányás, aluszékonyság, étvágytalanság, figyelemzavar van-es. Az aluszékonyság ha inkább mindig aludna nem játszik, érdeklődik, mosolyog. Pár napig figyel. És legközelebb jobban figyelj, és ez a legnehezebb mert szinte lehetetlen, de muszály mert ők még kis felfedezők. Ja az is jó ha nem sírt sokáig. Remélem nem lesz semmi baj mert hidd le ők stramm gyerekek csak néha lecsúsznak, és hidd el nem ez volt az utolsó, sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!