Egy hét híján 9 hónapos babám leesett a fotelből, fejre. Milyen esetben kell kórházba rohanni vele?
Nyugalom, lesz még párja!
Figyelgesd hogy a nap folyamán nem lesz e aluszékonyabb, sírósabb mint szokott. A hányás is egy jel, illetve ha láthatóan zavarja a fény. Jobbulást!
Szerintem nincs baja!
Ha rögtön sírt és azóta semmi nem látszik rajta csak a kis pukli, akkor ne aggódj.
Annyi, hogy figyeld, nem alsuzékony-e, nem hány, a szemei rendben vannak-e .
Nem kell orvoshoz menni. Az én gyerekem nem is egyszer esett le.
Viszont ha téged megnyugtat akkor vidd el orvoshoz
Aludt,evett, most már vidám és játszik. Holnap amúgy is megyünk a gyerekorvosunk közelébe, akkor beviszem azért oda is.
Egyébként aki a járókat tanácsolta: Természetesen nekem is ez volt az első gondolatom korábban. Így majdnem 40e-ért vettünk egyet, de nem ért semmit, s már bánom, mert 1. nincs el benne, csak sír mert nem tud annyira menni/mászni mint akar. 2. Kb egy hónap után sikerült kiszakítania. Fából lévő járókát meg nem veszek, mert a kiságy is nagyméretű, szóval éppolyan mint egy járóka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!