Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9.5hónapos babám annyira tépi...

9.5hónapos babám annyira tépi a haját, h sir közben. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Az elöbb mellettem aludt,majd felébredt,az ágyban játszottunk kicsit,majd hirtelen felült,és elkezdte húzogatni,tépni a haját,de annyira,hogy a fejét elhúzta oldalra,és orditott sirt,csak úgy potyogtak a könnyei. De nem hagyta abba. Felvettem,elvontam a figyelmét,és abbahagyta,majd megint.

Nagyon megijedtem. Máshol is olvastam ilyet,d nem sirt a baba emiatt.

2015. okt. 1. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem tépkedte a haját a kisfiam, de azért nem annyira, hogy sírt volna tőle. Akkor volt ez is, amikor mindenfélét felfedezett magán és kikísérletezgetett (pl. orrába dugta az ujját, és hasonlók), gondolom rájött arra, hogy jé valami van ott... Alig bírtam nézni, mert a fejbőre is húzódott ahogy húzta, de nagyon hamar elmúlt az újdonság varázsa, és leszokott róla.
2015. okt. 2. 07:53
 12/12 A kérdező kommentje:

Semmi ugyelet nincs nalunk,kisebb faluban elunk.

Hat engem is megijesztett,d azota nem csinalta.

Mikor almos ak a fulet,szemet,hajat dorzsoli. De ez mas volt. Es este 11ig el se aludt,ami ritka.

De azert ma nagyon figyelem mit csinal.

2015. okt. 2. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!