Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9.5hónapos babám annyira tépi...

9.5hónapos babám annyira tépi a haját, h sir közben. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Az elöbb mellettem aludt,majd felébredt,az ágyban játszottunk kicsit,majd hirtelen felült,és elkezdte húzogatni,tépni a haját,de annyira,hogy a fejét elhúzta oldalra,és orditott sirt,csak úgy potyogtak a könnyei. De nem hagyta abba. Felvettem,elvontam a figyelmét,és abbahagyta,majd megint.

Nagyon megijedtem. Máshol is olvastam ilyet,d nem sirt a baba emiatt.

2015. okt. 1. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a füle körül? talán fájhat a füle? esetleg a fogai az arcánál oldalt? vagy hol tépte? én ezzel tuti orvoshoz vinném de legalább is felhívnám.
2015. okt. 1. 18:41
 2/12 A kérdező kommentje:

Itt csak heti 1x van gyerekorvos,ezert kerdeztem "toletek". De valoszinuleg elviszem akkor mashova,ha elofordul tobbszor.

A feje tetejen tepte,es huzta oldalra.

Nem a fule korul. Azota evett,most meg jatszik.

2015. okt. 1. 18:46
 3/12 anonim ***** válasza:
mindenképp kivizsgáltatnám egy neurológussal ha többször is előfordul
2015. okt. 1. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nálatok mi lehet a gond, de az én fiamnál ez mindig az álmosságot jelentette és jelenti még ma is (20 hónapos). Ha tépi a haját, tudom, hogy nagyon álmos.
2015. okt. 1. 20:11
 5/12 anonim ***** válasza:

gyermekem akkor nyúl a feje irányába, ha fáj (pl huzattól a füle, vagy ha beütötte)vagy le akarja venni a sapkáját:)

de szóval ha álmos, akkor a szemét dörzsöli

szerintem ez semmiképp nem normális, ami kérdező esetében van. és amiért sír, így nagyon valószínű, hogy fáj neki :(

2015. okt. 1. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet vszketett neki de mivel nem tudja megvakarni azert tépte..
2015. okt. 1. 21:19
 7/12 anonim ***** válasza:
keress másik orvost, ez se normális, hogy heti egyszer legyenek. vagy menj ügyeletre.
2015. okt. 1. 21:20
 8/12 anonim ***** válasza:
6-os ők még nem foglalkoznak viszketéssel, a szuri helye is fájni szokott, mégsem piszkálják magukat
2015. okt. 1. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:

2 éves a lanyom és mindig is piszkálta az oltas helyet, es mindenhol ahol viszekett neki.. Pl ha a haja a fülébe ér azt is piszkálja nyilvan mert viszket.

9,5 honapos baba nem tudja mi az a viszketes vagy mit kell ellene tenni szerintem azert tépte a hajat, majd rájött hogy az bizony fáj!

Ha előfordul máskor is el kell vinni orvoshoz.

6-os voltam

2015. okt. 1. 21:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Az én lányom is 9,5hós de még soha nem tapasztaltam ilyet! Meg is őrülnék ha meglátnám. Mennék vinném dokihoz.

Amúgy én is arra gyanakodnék, h fáj v.milye. Enyém csak a sapit tépi le magáról. Nem viszket neki a fejbőre??

Füle? Passz.

2015. okt. 1. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!