Ti végig tudtátok nézni, ahogyan megszúrják a kicsiteket?
Igen, miert? Jobb lenne, ha elkapna egy tucatnyi betegseget az oltasok helyett?
Nem kell ezt tulaggodni, 10 perc mulva mar el is felejti, hogy tortent valami.
hááát, nálunk volt olyan az életünkben, hogy a doktornő közölte, kéne egy kis agyvíz a gyerekből... nekem kellett volna lefogni, na azt nem bírtam, végül az előkészítésnél a vérvételnél kilökött 2 nővérke a kisműtőből mert úgy látták nem vagyok magamnál :)
azt gondolom, hogy egy szuri az semmi, a gyerekem egészségéért teszik és nagyon is támogatom! ha beadattuk volna az egyik nem kötelező oltást, nem kellett volna "egy kis agyvíz" a gyerekemből (szövődmény lett az ártalmatlan betegségből)...
hidd el, ennél sajnos sokkal cifrább dolgok is fognak történni a gyerekeddel, ne legyél túlérzékeny annyira,, egy injekción ne akadj ki :)
Nem. Jóval arrébb mentem, de így is hallottam a sírását, és abban a másodpercben én is elsírtam magam.
Mint ahogy utána az első kötelező/ajánlott oltáson is.
Sajnos megmaradt a sírósságom azóta is, főleg hogy másodikkal vagyok terhes a vége fele.
Nem, mivel alapból tűfóbiám van. A gyerekorvosnak jeleztem, így az lett a protokoll, hogy oltás/injekció idején a férjem is ott van. Ő fogja le, én meg a gyerek kezét fogom és háttal vagyok a beavatkozásnak.
Szerencsére a gyerek annyira nem szokott kiborulni az injekcióktól, pár másodperc alatt meg lehet nyugtatni, az orvos meg addig gyorsan eltünteti a tűket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!